Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:542, Did:0, useCase: 3

10 retoriskas piezīmes Dinamo sakarā (vasara)

10 retoriskas piezīmes Dinamo sakarā (vasara)
Balsojam par...play off.
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Ja šogad komandā vairs nav Sorokins, kurš būs galvenā trenera nemīlētākais aizsargs? Kandidātu vesels bars, bet starp uzbrucējiem peramais zēns pat nebija jāmeklē. Pats pieteicās uz pārbaudes laiku...

1. Šupleru un Štālu vieno tikai uzvārdu pirmie burti... Vismaz šobrīd izskatās, ka Juris no trenera melnā saraksta vēl nav sevi pratis izsvītrot. Pagaidīsim turnīru Astanā un tad turpinām prātot.

2. Jo vairāk aizsargu, jo labāk... Jautājums – kam labāk? Tiem, kas sēdēs rezervē, vai tiem, kas brauks uz Liepāju dzenāt vēju? Pērn bija vieglāk, jo Sorokins jau bija iesildījis nemīlētā aizsarga krēslu. Šogad citu kārta...

3. Rīgas Dinamo vēsturē jau ir bijis viens vārtsargs olimpiskais čempions, kas notikumus laukumā vēroja no spēlētāju soliņa... Vai Telkvists būs otrs gadījums, kas izcelsies šādā ziņā?

4. Kanādietis Broks Troters varēs pierādīt seno latviešu teicienu par mazajiem cinīšiem un lielajiem vezumiem. Tiesa, ne visi cinīši gāza vezumus ar 250 000 dolāriem kabatā.

5. Ja Savickis sācis sarunāties ar Lipmanu, tad tas vēl nenozīmē, ka pirmais ir mainījis savas domas par LHF pašreizējā prezidenta tautības etniskajām īpatnībām.

6. Satiekot Arēnas Rīga īpašniekus un uzdodot jautājumu par sadarbību ar Rīgas Dinamo, viņi plati smaida... Nojaušams, ka šajā izteiksmē var atrast arī atbildi uz jautājumu – vai hokeja kluba akcionāri ir nolaidušies uz zemes?

7. Kaut kā aizdomīgi loģisks un prātīgs izskatās Dinamo līgums ar Liepājas Metalurgu, par fārmkluba interesēm. Vai tiešām Latvijas hokejā sākušies pragmatisko lēmumu laiki?

8. Interesanti, ka jaunajā sezonā klubiem pirms spēles būs jāapstiprina līdzjutēju plakāti, vajadzības gadījumā iesniedzot līgai tulkojumus krievu valodā. Vai RD akcionārs Savickis patiešām ir ievēlēts KHL Direktoru padomē?

9. Pirms gada kādā intervijā Ulmanis teica – ja valsts nepalīdzēs, tad Dinamo mirs... Vai pirms Saeimas vēlēšanām varētu būt jauni uzstādījumi sabiedrībai? Piemēram: ja nebalsosiet par PLL, tad Dinamo neiekļūs play off...

10. Rīgas Dinamo oficiālajā interneta vietnē notiek atvadas. „Rīgas Dinamo atvadās no Juraj Simek”. Sabijos, taču izlasījis rakstu, nomierinājos – nekā traģiska, tikai darba uzteikums – puika neizturēja pārbaudes laiku.

  +7 [+] [-]

, 2010-08-10 09:13, pirms 14 gadiem
par dazhiem punktiem pat sasmeejos
Slēpts komentārs: ArtyLive

 +20 [+] [-]

, 2010-08-10 09:25, pirms 14 gadiem
ArtyLive rakstīja: Man tā liekas ka Pučes kungam ļoti acīs ir iekritusi apvienība PLL! Personīgi es speciāli balsošu par PLL un visus izsvītrošu Ulmani un Šleseru ar divām svītrām!
Nahu*am? Tas pajāt ka izsvītro, kaut vai visus vari izsvītrot, bet Tu tāpat nobalso par sarakstu kopumā un līdz ar to viņi dabūs vairāk krēslus....
Slēpts komentārs: Kurzemes Patriots

  -3 [+] [-]

, 2010-08-10 09:28, pirms 14 gadiem
Pučes kungs aktīvi (pat uzkrītoši aktīvi) nodarbojas ar aģitāciju pet PLL. Kad sāksies Pučes kunga kampaņa par ZZS? Saimniekam taču kaut kā jāpiesmērējas....

  +4 [+] [-]

, 2010-08-10 09:30, pirms 14 gadiem
ArtyLive rakstīja: Man tā liekas ka Pučes kungam ļoti acīs ir iekritusi apvienība PLL! Personīgi es speciāli balsošu par PLL un visus izsvītrošu Ulmani un Šleseru ar divām svītrām!
Man ir aizdomas, ka svītrojot ar divām svītrām Tavu balsi var uzskatīt par nederīgu

  +9 [+] [-]

, 2010-08-10 09:44, pirms 14 gadiem
Kurzemes Patriots rakstīja: es tavā vietā vispār nebalsotu par nevienu partiju
lai krievi sabalso par saviem PCTVL un SC un lai pie varas Latvija nak krievi? tu maz vari iedomaties, kas notiktu, ja Latvija varu parnemtu krievi?

  +7 [+] [-]

, 2010-08-10 09:58, pirms 14 gadiem
Nu
1. SC un PCTVL skaidri parādīja,ka ir kargina un krasovicka partijas bīdot kaut vai kreditiestāžu likuma grozījumus.
2. PLL vadoņi Šlesers un Šķēle ir tieši atbildīgi par krīzi, jo viņu gāze grīdā politika noveda pie mūsu ekonomikas paŗkaršanas.
3. par ZZS arī balsot nav jēga, jo šie jau pateica gatavi strādāt gan Dombrovski (Vienotību),gan ar Saskaņas centru tātad reāli lubrikanti, bet ka tikai pie varas...

Nedomāju, ka Pučem ir pavēlēts kādu kritizēt, vienkārši lielu daļu cilvēku, kuri seko līdz tracina, tas ko dara PLL ieveda mūs šitajā purvā un tagad kā balta tautu meita ar vainadziņu galvā nāk un stāsta kā šie saimniekos. It sevišķi vēl brīdī, kad mums beidzot Iekšzemes kopprodukts ir sācis augt un darbavietu skaits palielināties. Tikai pusotru gadu atpakaļ, kad budžets bija jāsaīsina par 700 miljoniem, visi šie balēliņi sēdēja mazi un melni, bija taču tautieši pie varas LPP un TP bet Godmaņa valdība nespēja budžetu samazināt ne par miljonu... viņu kasīšānās sekas mēs tagad jūtam.

Un neiet uz vēlēšanām ir tik pat bezatbildīgi, jo nozombētie PLL sektanti jau aizies...

     [+] [-]

, 2010-08-10 10:06, pirms 14 gadiem
ai, ai, ai...neviļus politika ieviešas arī SC. un kā nu ne - vēlēšanas taču tuvojas... bet joks par Rumpīti un RD iespējamo ultimātu labs - akmens Gunčas dārziņā. tiešām savā vecumā labāk varēja atpūsties t.i. pievērsties tikai hokejam, nevis līst tur, kur nevajag un kļūt par izsmieklu!
Slēpts komentārs: Kurzemes Patriots

  +1 [+] [-]

, 2010-08-10 11:06, pirms 14 gadiem
Kurzemes Patriots rakstīja: neviens neies balsot, tici man
Uj, kaa maldies, tieshi krievi ies, vini ir daudz aktiivaaki par videejo "latvieti po***istisko"
No lielajiem laikam jaabalso par Vienotiibu tipa mazaako ljaunumu, par siikpartijaam nav veerts taapat netiks = izmesta balss...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-10 11:29, pirms 14 gadiem
Runājot par partijām, šoreiz Pučes un PLL it kā ne(mīlestību), var izdarīt divējādus secinājumus - antireklāma ir tikpat efektīva kā reklāma!!! Bet kā ir patiesībā, to zin tikai viņš pats un vēl kāds!
Kā sacīt jāsaka - patiesība ir tur ārā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-08-10 12:27, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: 3. par ZZS arī balsot nav jēga, jo šie jau pateica gatavi strādāt gan Dombrovski (Vienotību),gan ar Saskaņas centru tātad reāli lubrikanti, bet ka tikai pie varas...
Ja pēc vēlēšanām koalīciju veidos Stepanova/Berķa kabatas partijas (lasi Urbanovičs ar Kristovska vadīto apvienību), tad painformēsi kādas markas smērvielu izmantojat kopošanās laikā?

  -4 [+] [-]

, 2010-08-10 15:32, pirms 14 gadiem
Okei, iespējams, esmu ko palaidis garām, bet kurš Olimpiskais cempions[vārtsargs] ir sildījis DR soliņu?
Ja neko nejaucu, mūsu vārtsargi ir bijuši šādi:
Edgars Masaļskis
Martins Pruseks
Sergejs Naumovs
Daniels Sperle
Kriss Holts
Ervīns Muštukovs

Kurš no šiem vīriem ir bijis Olimpiskais čempions?

  +2 [+] [-]

, 2010-08-10 15:56, pirms 14 gadiem
Liquidforce rakstīja: Kurš no šiem vīriem ir bijis Olimpiskais čempions?
Laikam arii vecais Dimano tiek skaitiits

     [+] [-]

, 2010-08-10 16:05, pirms 14 gadiem
GaryII rakstīja: Laikam arii vecais Dimano tiek skaitiits
Jā, es arī tā iedomājos, bet par tiem gadiem neesmu tik informēts...

  +5 [+] [-]

, 2010-08-10 16:08, pirms 14 gadiem
Nu ja pareiz atceros tad Irbe noseedinaaja malaa Vitāliju Samoilovu kursh 1988 gada OS dabuuja Zeltu..

  +1 [+] [-]

, 2010-08-10 17:33, pirms 14 gadiem
armyman rakstīja: Pučes kungs aktīvi (pat uzkrītoši aktīvi) nodarbojas ar aģitāciju pet PLL. Kad sāksies Pučes kunga kampaņa par ZZS? Saimniekam taču kaut kā jāpiesmērējas....
Uzkriitoshi aktiiva ir PPL agjitaacija saistiibaa ar "Dinamo".

     [+] [-]

, 2010-08-10 21:27, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: lai krievi sabalso par saviem PCTVL un SC un lai pie varas Latvija nak krievi? tu maz vari iedomaties, kas notiktu, ja Latvija varu parnemtu krievi?
Nu SC strādā savādāk nekā tu domā, no kādreizējā krievu partiu kokteiļa ir izveidojusies kārtīga pakaļas laizītāju armija, kas savāc balsis gan no krieviņu, gan letiņu elekterāta.

1) jau acīs metās dažādu Jāņu bīdišana sarakstos, lai latviskotu to vismaz formāli! Čekists Janka urbis jau ir spilgtākais piemērs

2) tie, kas par saskanu ies balsot aiz protestēšanas vēlmes, jo redz par LV partijam jau nav ko balsot visi tei paši, tad izdarīs 2x mulkigak ka iet un nobalsot par vienotibu un 4x mulkiigak ka iet un atdot balsi par visu Latvijai, jo kas notiks beigās- SC tāpat koposies ar AŠ2 klāt būs lielākie laizītaji zzs un lieta gatava!

     [+] [-]

, 2010-08-10 23:21, pirms 14 gadiem
Liquidforce rakstīja: Okei, iespējams, esmu ko palaidis garām, bet kurš Olimpiskais cempions[vārtsargs] ir sildījis DR soliņu?
Ja neko nejaucu, mūsu vārtsargi ir bijuši šādi:
Edgars Masaļskis
Martins Pruseks
Sergejs Naumovs
Daniels Sperle
Kriss Holts
Ervīns Muštukovs

Kurš no šiem vīriem ir bijis Olimpiskais čempions?
paskaties ārpus 2008. gada Dinamo rāmjiem. pirms gadiem 20 apmēram.
P.S. 2008. gada modeļa Dinamo vārtsargu uzskaitē esi izlaidis Uģi Avotiņu

  +2 [+] [-]

, 2010-08-11 11:23, pirms 14 gadiem
Liquidforce rakstīja: Okei, iespējams, esmu ko palaidis garām, bet kurš Olimpiskais cempions[vārtsargs] ir sildījis DR soliņu?
Ja neko nejaucu, mūsu vārtsargi ir bijuši šādi:
Edgars Masaļskis
Martins Pruseks
Sergejs Naumovs
Daniels Sperle
Kriss Holts
Ervīns Muštukovs

Kurš no šiem vīriem ir bijis Olimpiskais čempions?
ļoti vājas Latvijas hokeja zināšanas

     [+] [-]

, 2010-08-11 11:55, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Ja pēc vēlēšanām koalīciju veidos Stepanova/Berķa kabatas partijas (lasi Urbanovičs ar Kristovska vadīto apvienību), tad painformēsi kādas markas smērvielu izmantojat kopošanās laikā?
starp citu, nu jau arī Vienotība runā par naudas došanu RD... No populārākajām partijām PLL un "Vienotība"... .