Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:542, Did:0, useCase: 3

Meklēt vai maldīties

Meklēt vai maldīties
Izlase tika pārbaudīta... Viņi spēlēs!

Foto: Romāns Kokšarovs, F64, SA+

Latvija ir palikusi pie hokeja siles. Kas mūsu priekšā uz galda? Daži sasisti šķīvji, pusizdzerts kompots un ar nazi kokā ieskrāpēti vārdi – es varu arī aiziet... Šķiet, ka šādas domas pēc atvieglošanās vakar bija daudziem no mūsu izlases. Domas?

Pasaules čempionāts Slovākijā priekš sarkanbaltsarkanajiem noslēdzās ar iespējami labāko galarezultātu un skarbu pēcgaršu. Jādomā, tā saglabāsies mutē vēl ilgi. Vajadzētu. Vai bijām pelnījuši šādus pārdzīvojumus? Noteikti. Vai bijām nepelnīti nokļuvuši šajās kurpēs? Nē, viss tapa ar pašu rokām un izpratni. Starp citu, arī ar pašu meistarību, kas šoreiz atbilda 13. vietai. Ne augstāk. Un nevajag vaidēt par veiksmi, par fortūnas dibenu, ko, iespējams, redzējām biežāk nekā citkārt. Kas notiktu, ja netiktu diskvalificēts Kulda, savainots Dārziņš – ja mēs iemestu to vienu bullīti pret somiem vai dāņiem... Znaroks saka – tad viss būtu savādāk. Jā, iespējams, ka savādāk, tikai šādas varbūtības jārisina nevis pēc spēlēm pie pionieru ugunskura, bet gan konkrētajā vietā un laikā. Šeit un tagad! Ja neesi stiprāks, tad tavs metienu skaits uz pretinieku vārtiem pēc pulksten divpadsmitiem nepārvēršas par gūtajiem vārtiem. Izlase parādīja, ka tā prot spēlēt labi. Bet tajā pašā laikā mēs redzējām, cik viņi spēj būt nesavākti, nemākulīgi, pelēki... Galējību paraugstunda, kas tomēr ir labāk, ja būtu tikai viena krāsa. Piemēram, melnā. Šoreiz tā nebija un tas jau ir ieguvums. Paturam prātā, ka komanda uz pasaules čempionātu aizbrauca kā izpļaukāta mātesmeita pēc godīga darba siena pļavā – ne tāds grābeklis rokā, ne tā lakatiņš uzsiets, mute netīra, kājas nemazgātas... Nu, labi, siens novākts, bet citādi - galīgi garām... Tā taču runāja par šo komandu, saklausījušies apkārt un pa virsu. Jūs domājat, ka hokejisti to nedzirdēja?

Pavasaris jeb gatavošanās bija nervoza un kā izrādījās vēlāk – tieši psiholoģiskā noturība šo komandu samala, bet – tomēr nepārvērta kotlešu masā. Vieni atteicās spēlēt, citi sevi pažēloja... Daži raksturi un dažas personības mēģināja flirtēt ar dažāda veida pārbaudījumiem. Sanāca tā, ka tie, kas tomēr izlases nozīmīti piesprauda pie sava krekla, beigās gandrīz tika padarīti par nerriem. Kāda bija izvēle? Kas palika aiz izlases durvīm? Daudz to kauliņu nav, taču tā atkal noteikti nav to puišu vaina, kas tomēr šajā pavasarī gribēja un spēlēja valstsvienībā. Līdzatbildība par rezultātu Latvijas hokejā nav Znaroka ūsas, kas, ja nepatīk – var tikt noskūtas. Mēs diemžēl nevaram atļauties cimperlēties vai gražoties ar savu noskaņojumu, jo tas kā redzams, tomēr ir liela izšķērdība. Taču šo apņēmību nav jēgas audzināt vai atgādināt, kad puikas jau lieli. Ja ģimenē vai jauniešu vecumā nav iemācīts, tad brieduma gados jau ir par vēlu. Lūk, mācība! Baltās avis būs visos laikos, tomēr ganāmpulkam viņu blēšana nedrīkst kļūt par vadošo virzītājspēku. Šoreiz uz vienu pusi mazliet pavilkās... Nepārspīlēsim ar paaudžu salīdzināšanu, jo arī tajos agrīnajos jeb labajos hokeja laikos, nebija tā, ka visi skrēja, cēlās un krita par karogu. Taču spēles nervam tie daži tomēr nekaitēja. Šoreiz tā nebija, tāpēc atkārtošos – labi, ka spējām savākties. Tas parāda, ka ar saknēm viss ir kārtībā. Vien daži apvītušie un nokaltušie zari ir jāapgriež, bet tas tāpat kā pie ābelēm – jādara katru gadu un – bez ceremonijām vai galda runām.

Ozoliņš kā izlases menedžeris sāka labu darbu – tas ir jāturpina. Jo sakārtotība visos jautājumos ir vajadzīga, neatkarīgi no grupas, kurā spēlējam, vai pretiniekiem – pret ko spēlējam. Latvijas hokeja izlasei ir jābūt kā noteiktam kvalitātes standartam – gan laukumā, gan ārpus tā, un, ja kādam vēl šajā pavasarī vērās mute, lai norādītu uz sadzīviskajiem vai komforta trūkumiem, tad uzskatīsim, ka tā ir pagātne. Sandim tā noteikti bija laba skola, kurā pirmie kucēni jau bija iemesti maisā ar uzrakstu – jūrskola... Izlases sakarā menedžera lomai vajadzētu tikai pieaugt, arī treneru jautājumā. Znaroks nepārsteidza – arī tad, kad atzinās, ka viņam tomēr vajadzētu uz kādu laiku paiet malā no šīs komandas, arī tad, kad viņš jau pēc pēdējās spēles teicās – neatceroties, līdz kuram datumam vai gadam ir spēkā viņa līgums ar federāciju kā galvenajam trenerim. Maz kāds ievēroja, taču čempionāta laikā bija viena spēle, uz kuru Oļegs un viņa kolēģi izgāja bez kaklasaitēm. Tas bija tas lielais pašapmāns, ko izlases treneris bija ieņēmis galvā – sak, šlipses mums nes nelaimi... Ar atpogātām krādziņām viņi vadīja spēli pret slovēņiem... Un mēs vēl te runājam par komandas psiholoģiju! Labā ziņa – vismaz abas uzvaras tika izcīnītas jau ar uzsietām kaklasaitēm, kas priekš Znaroka ir jauns pavērsiens viņa trenera karjerā (šeit vajadzētu pasmaidīt).

Arī Kirovs Lipmans pēc čempionāta sāka amizēties ap vārdkopām – varu aiziet, varu atkāpties, varu paiet malā... Protams, ka to viņš var, tikai – jēga? Labāk, lai Kirovs turpina meklēt naudu, jo tā hokejam nekad nebūs par daudz. Lai arī Lipmana personā daudzi saskata visu problēmu sākumu, tomēr neviens no hokeja sabiedrības nevar pateikt – ko vajadzētu darīt savādāk, vai vairāk (vai varbūt mazāk), lai būtu labāk. Ja šādas atbildes vai versijas nav – tad pagaidām stāvam pie ratiem. Ar ļurināšanu var nodarboties Saeimā... Sāksim vai turpināsim ar to, ka jauniešu un junioru vecuma izlasēm ir jābūt kā lielās izlases sistēmu miniatūriem modeļiem – nav svarīgākas, vai mazāk svarīgākas lietas, ja runājam par valsts komandām. Federācijai ir jāpalīdz arī tām mūsu hokejistu iniciatīvām (Sorokins, Naumovs, Bārtulis, Skrastiņš), kas vasaras mēnešos veicina dažādu metodisko un praktisko nodarbību klātbūtni pie mūsu hokeja saimniecības. Nometnes vai klīnikas – nosaukumiem nav nozīme. Visu izšķir kvalitāte. Ja tā ir, tad pasākumi ir jāceļ debesīs, talantīgākajiem hokejistiem ir jādotē iespēja tajos piedalīties utml. Latvijas hokeja saimniecība prasa inventarizāciju, bet, lai to veiktu, ir vajadzīga kompetence un zināšanas. Tā pamazām rodas. Arī grūtības palīdz nonākt uz pareizā ceļa, vai – vismaz to meklēt. Jo meklēt ir labāk un - tas nav tas pats, kas maldīties...

1 2 3 98 komentāri
Slēpts komentārs: Gena@Traktors

  +7 [+] [-]

, 2011-05-09 09:49, pirms 13 gadiem
dažreiz vajag dabūt pa ļipu, lai spētu savākties. veči savācās un mums nav jāmeklē kartē, kur tad notiek I divīzijas PČ.
ak tad tāpēc šlipses nebija, es jau domāju, ka tas kā tāds baltais karogs
Slēpts komentārs: Vitinka

  +8 [+] [-]

, 2011-05-09 10:00, pirms 13 gadiem
Tieši tā ,ka pie federācijas stūres ir jābūt biezam naudas maisam ,nevis ar prievīti ap kaklu un auseklīti pie krūts ,letiņu plikadīdam!Lai tik Kirovs turpina sponsorēt un ''stutēt'' mūsu trūcīgo hokeja saimniecību!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-05-09 10:07, pirms 13 gadiem
Njā, var jau lamāt Lipmani, bet kas no tā mainīsies. Diez vai kāds labāk federācijas bilanci savilks. Un pašreizējā situācijā tas arī ir galvenais federācijas vadītāja darbs. Arī par organizatoriskiem jautājumiem pret Lipmani itkā jautājumu pa lielam nav. Latvijā notikuši visi iespējamie PČ. Izlase lai kā, bet apģērbta, paēdusi. Paliek vietējā čempionāta jautājums, ko atrisināt bez privātas naudas nav iespējams. Kamēr uzņēmējam nebūs vēlmes uzturēt savu komandu, tikmēr mākslīgi neko neizveidot. Tā kā, lai Lipmanis nestreso. Ielamājam kādreiz, bet kur bez tā. Ja ir ko lamāt, tad vieglāk dzīvot. Vai tas būtu Lipmans, vai valdība, vai par tuvu pienācis mēness.

  +8 [+] [-]

, 2011-05-09 10:12, pirms 13 gadiem
un kurš tad nāktu Znaroka vai Lipmana vietā ? Ārzemju treneris ? Bija mums jau Lindstrēms, kuram vajadzēja 2 gadus, lai vispār saprastu mūsu haosu.....

Arī Lipmans, lai ko tur muldētu par viņu, ir LV hokejam vajadzīgs, jo NAV jau neviena, kas nāktu ar risinājumiem.

Kā parasti mūsu valstī- visi kritizē, bet risinājumus nedod.

P.S. Sausa runa- prozit un paldies komandai par raksturu!

  +9 [+] [-]

, 2011-05-09 10:17, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nezinu, kāpēc ir mīts, ka Lipmans pats kaut ko sponsorē. Jā, OK - viņa darbs ir meklēt sponsorus, bet pats no savas naudas, tak viņš nelika neko iekšā?
Ja ņem vērā to, ka Grindeks ir faktiski Kirova kabata, tad sanāk, ka no savas kabatas viņš maksā gan...

  +4 [+] [-]

, 2011-05-09 10:22, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nezinu, kāpēc ir mīts, ka Lipmans pats kaut ko sponsorē. Jā, OK - viņa darbs ir meklēt sponsorus, bet pats no savas naudas, tak viņš nelika neko iekšā?
Grindex
Slēpts komentārs: Raitcha

  +8 [+] [-]

, 2011-05-09 10:28, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Perfekti,Armand!
Mani personiski arī besī šie-ja būtu tas, un ja nebūtu šitas.
Tikai par Lipmana palikšanu gan nepiekrītum, jo tas ir cilvēks,kas vairs nespēj mainīties.
Tu gribi teikt ka šobrīd pieliec punktu visam ko esi rakstijis trīs gadu garumā un turpmāk vairs nebūs ja Edža neizvilktu, ja Hossa neiemestu, ja pretinieks nebūtu atslābinājies, nenovērtējis, ja tam nebūtu trauma, ja viņiem būs labs sastāvs u.t.t.. Nu paskatīsimies. Esmu pārliecināts ka ilgāk par nedēļu neizvilksi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-05-09 10:34, pirms 13 gadiem
nu ir muļķīgi teikt kā būtu ja iemestu vienu golu dāņiem/somiem, un tikpat muļķīgi no armanda puses ir teikt ka "varbūt būtu savādāk", acīmredzami būtu savādāk, un ja vēl tiktu 1/4finālā

visumā priecēja ka komanda spēj saņemties, priecēja spēles pret stiprajiem, kā parasti bija spēles pret vājajiem, nekad nesapratīšu kāpēc jāmetas jāguļas jākrīt jākapā tikai pret stiprajiem, bet pret vārguļiem ne spēka spēles, ne īsta presinga, tiešām znaroks tāds muļķītis ka domāja apspelēt dāņus utt. uz vienas slidas, bez spēka spēles, bez parastās 1-4 taktikas ????????

un vispār treneris izvēlas bullīšu metējus, neiemeta neviens, te 99% vainas ir trenerim, viņs redz kas notiek treniņos, kāda angīna ir saškam un cik sasistas galvas ir citiem, bet znaroks NEKAD nebūs labs treneris jo nav elastīgs, visi zin ka saška met labi un metīs vienmēr, tas nekas ka 3x nevarēja iemest, metīs arī 4o, un kas ir interesanti, agri vai vēlu taču iemetīs un znaroks teiks es zināju to!! smieklīgi paliek. znaroks ļoti reti spēles laikā maina kaut ko kardināli, parasti ja aiziet tad arī aiziet kā ir, pirms spēlēm, niansēs iedziļinās, tas protams ir labi, bet ja nemāk spēles vadīt tad jēgas no viņa nav, to varēja arī maskavas dinamo redzēt, ka ja komandā viss strādā viņa rullē, bet tikko aiziet kaut kas ne tā - mierīgi spēles 10 var zaudēt pēc kārtas.

  +7 [+] [-]

, 2011-05-09 10:36, pirms 13 gadiem
nometīs Lipmanu un tālāk??? kuru interesēs nākt ne tikai vadīt, bet arī naudu dot? Binde un LMT? diez vai... diemžēl, Lipmans tiešām ir viens no retajiem, kuram "vajag", tāpat ka vajadzēja Ozoliņam Turīnā un, noteikti, arī šinī čempī... nosauciet man vienu, kuram jābūt Lipmana vietā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-09 10:55, pirms 13 gadiem
Runčuks rakstīja: nometīs Lipmanu un tālāk??? kuru interesēs nākt ne tikai vadīt, bet arī naudu dot? Binde un LMT? diez vai... diemžēl, Lipmans tiešām ir viens no retajiem, kuram "vajag", tāpat ka vajadzēja Ozoliņam Turīnā un, noteikti, arī šinī čempī... nosauciet man vienu, kuram jābūt Lipmana vietā!
Prezidentam ir jāvada, nevis jāiegulda. Šo joki Lipmans pats izdomāja, pats lai vāc aiz sevis... Viņa padotie, vai pats tad arī lai iet piedāvā un prezentē sevi. Ne jau tikai LMT, vai Latvijas gāze ir vienīgie uzņe'mumi šai teritorijā. No Ostām līdz Lidostām šeit ir atrodami investori, Izlases līmeni, pat Bankas ir ar mieru sponsorēt...

  +4 [+] [-]

, 2011-05-09 11:03, pirms 13 gadiem
Lai arī Lipmana personā daudzi saskata visu problēmu sākumu, tomēr neviens no hokeja sabiedrības nevar pateikt – ko vajadzētu darīt savādāk, vai vairāk (vai varbūt mazāk), lai būtu labāk. Ja šādas atbildes vai versijas nav – tad pagaidām stāvam pie ratiem. Ar ļurināšanu var nodarboties Saeimā...

Lūk arī atbilde!

     [+] [-]

, 2011-05-09 11:51, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Lai arī Lipmana personā daudzi saskata visu problēmu sākumu, tomēr neviens no hokeja sabiedrības nevar pateikt – ko vajadzētu darīt savādāk, vai vairāk (vai varbūt mazāk), lai būtu labāk. Ja šādas atbildes vai versijas nav – tad pagaidām stāvam pie ratiem. Ar ļurināšanu var nodarboties Saeimā...

Lūk arī atbilde!
Atbilde ir lūk kāda.
Es patreizējo situāciju LHF gribu salīdzināt ar Brežņeva laikiem PSRS, kurš būdams jauns un enerģisks sagrāba visu varas kontroli savās rokās, un līdz ar to deva iespēju saviem padotiem ne par ko neuzņemties atbildību. Brežņevs palika vecs, un īsti vairs nevilka, un līdz ar to izveidojās totālā stagnācija, jo apakšas joprojām ne par ko neatbildēja.
Atceries,kad Brežņevs 1982. gada novembrī izbeidza šīs pasaules gaitas, kas notika. Viena liela PSRS sabiedrības daļa bļāva, ka tagad sāksies karš ar ASV,jo uzskatija,ka Brežņevs bija miera garants. Bet kā zināms,tad nekāda kara nebija.
Kāpēc es to rakstu?
Tāpēc ka mēs esam jau pieņēmuši (nozombēti),ka Lipmans ir LV hokeja attīstības garants.
Ja mēs patreiz uztveram, ka nav šī gaišā cilvēka,kas varētu LV hokeju izvest no stagnācijas, tad tas tiešām nenozīmē ka viņa nav.
Galvenais,lai LHF spice (lasi Lipmans) dod iespēju pēc labākiem demokrātijas paraugiem LHF pārņemt varu, un nevis savērpjot intrigas dod iespēju pārņemt varu kādam paša izraudzītam mantiniekam.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-09 11:52, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Prezidentam ir jāvada, nevis jāiegulda. Šo joki Lipmans pats izdomāja, pats lai vāc aiz sevis... Viņa padotie, vai pats tad arī lai iet piedāvā un prezentē sevi. Ne jau tikai LMT, vai Latvijas gāze ir vienīgie uzņe'mumi šai teritorijā. No Ostām līdz Lidostām šeit ir atrodami investori, Izlases līmeni, pat Bankas ir ar mieru sponsorēt...
Kur vel perfektāk pateikt?

  -1 [+] [-]

, 2011-05-09 11:55, pirms 13 gadiem
Lieki.

  +4 [+] [-]

, 2011-05-09 11:58, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Ielieku plusu! Lipmana neaizstājamība ir viens vienīgs liels mits. Ja jaut ir tik "neaizstājams" - var jau paiet malā uz gadu, diviem, ja jau tiešām tā būtu, tad jau viņu sauktu atpakaļ, bet viņš jau baidās, ka nesauks, un kāds cits labāk izdarīs.
Lipmans jau vienreiz pagāja malā (90. gados) un Magonis bišķi (3. gadus) pavadija LHF.... pēc tam visi lūgdamies Kiru paņēma atpakaļ....

  +2 [+] [-]

, 2011-05-09 12:00, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Lai arī Lipmana personā daudzi saskata visu problēmu sākumu, tomēr neviens no hokeja sabiedrības nevar pateikt – ko vajadzētu darīt savādāk, vai vairāk (vai varbūt mazāk), lai būtu labāk. Ja šādas atbildes vai versijas nav – tad pagaidām stāvam pie ratiem. Ar ļurināšanu var nodarboties Saeimā...

Lūk arī atbilde!
jo vieglāk ir kritizēt un filozofēt.... bet, kad vajadzēs uzņemties atbildību tad lielie runātāji, kaut kā pieklust.....

  +3 [+] [-]

, 2011-05-09 12:05, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Atbilde ir lūk kāda.
Es patreizējo situāciju LHF gribu salīdzināt ar Brežņeva laikiem PSRS, kurš būdams jauns un enerģisks sagrāba visu varas kontroli savās rokās, un līdz ar to deva iespēju saviem padotiem ne par ko neuzņemties atbildību. Brežņevs palika vecs, un īsti vairs nevilka, un līdz ar to izveidojās totālā stagnācija, jo apakšas joprojām ne par ko neatbildēja.
Atceries,kad Brežņevs 1982. gada novembrī izbeidza šīs pasaules gaitas, kas notika. Viena liela PSRS sabiedrības daļa bļāva, ka tagad sāksies karš ar ASV,jo uzskatija,ka Brežņevs bija miera garants. Bet kā zināms,tad nekāda kara nebija.
Kāpēc es to rakstu?
Tāpēc ka mēs esam jau pieņēmuši (nozombēti),ka Lipmans ir LV hokeja attīstības garants.
Ja mēs patreiz uztveram, ka nav šī gaišā cilvēka,kas varētu LV hokeju izvest no stagnācijas, tad tas tiešām nenozīmē ka viņa nav.
Galvenais,lai LHF spice (lasi Lipmans) dod iespēju pēc labākiem demokrātijas paraugiem LHF pārņemt varu, un nevis savērpjot intrigas dod iespēju pārņemt varu kādam paša izraudzītam mantiniekam.
Tu mums tāds dikti gudrs, "nestagnātisks" un gana ambiciozs! Es gribētu Tevi izvirzīt LHF preža amatam un tad paskatītos kā Tu tur visas lietas sakārtotu! Gudri dir*t māk visi, bet tikai retais māk arī gudri un pareizi darīt....

  +2 [+] [-]

, 2011-05-09 12:13, pirms 13 gadiem
Nodalīsim 2 lietas 1. Lipmans tiešām spēj piesaistīt nesliktu naudu hokejam. 2. Taču organizācijas līmenī tomēr to feilu ir ļoti daudz...

  +1 [+] [-]

, 2011-05-09 12:18, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Atbilde ir lūk kāda.
Es patreizējo situāciju LHF gribu salīdzināt ar Brežņeva laikiem PSRS, kurš būdams jauns un enerģisks sagrāba visu varas kontroli savās rokās, un līdz ar to deva iespēju saviem padotiem ne par ko neuzņemties atbildību. Brežņevs palika vecs, un īsti vairs nevilka, un līdz ar to izveidojās totālā stagnācija, jo apakšas joprojām ne par ko neatbildēja.
Atceries,kad Brežņevs 1982. gada novembrī izbeidza šīs pasaules gaitas, kas notika. Viena liela PSRS sabiedrības daļa bļāva, ka tagad sāksies karš ar ASV,jo uzskatija,ka Brežņevs bija miera garants. Bet kā zināms,tad nekāda kara nebija.
Kāpēc es to rakstu?
Tāpēc ka mēs esam jau pieņēmuši (nozombēti),ka Lipmans ir LV hokeja attīstības garants.
Ja mēs patreiz uztveram, ka nav šī gaišā cilvēka,kas varētu LV hokeju izvest no stagnācijas, tad tas tiešām nenozīmē ka viņa nav.
Galvenais,lai LHF spice (lasi Lipmans) dod iespēju pēc labākiem demokrātijas paraugiem LHF pārņemt varu, un nevis savērpjot intrigas dod iespēju pārņemt varu kādam paša izraudzītam mantiniekam.
Nez kapēc tu te pārdrukāji visu to garo penteri, jo attiecīgajā citātē nekas nav teikts ka Kiru uzskata par vienīgo un par kaut kādu garantu. Tur ir pavisam kas cits.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-09 12:22, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Gudri dir*t māk visi, bet tikai retais māk arī gudri un pareizi darīt....
Tā pie mums ir daudz kur visi zin visu labāk, gan par dakteriem, gan ministriem, gan hokeja cilvēkiem, gan vēl daudz kur tikai ar to darīšanu kaut kā nevedas

  +2 [+] [-]

, 2011-05-09 12:25, pirms 13 gadiem
Edgars rakstīja: Nodalīsim 2 lietas 1. Lipmans tiešām spēj piesaistīt nesliktu naudu hokejam. 2. Taču organizācijas līmenī tomēr to feilu ir ļoti daudz...
bet, ja nebuus naudas, nebuus arii organizaacijas. Vnk nomest Kirovu neredzu jeegu, nav kas staajas vinja vietaa.

     [+] [-]

, 2011-05-09 14:01, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nezinu, kāpēc ir mīts, ka Lipmans pats kaut ko sponsorē. Jā, OK - viņa darbs ir meklēt sponsorus, bet pats no savas naudas, tak viņš nelika neko iekšā?
Grindeks!!!!

     [+] [-]

, 2011-05-09 14:18, pirms 13 gadiem
tufijs1984 rakstīja: bet, ja nebuus naudas, nebuus arii organizaacijas. Vnk nomest Kirovu neredzu jeegu, nav kas staajas vinja vietaa.
jābūt kādam, kas piedāvā Lipmanam šo to izdevīgu, pimēram, Lipmans paliek par LHF prezidentu un turpina gozēties starptautiskajās aprindās, savukārt mēs nākam pulciņā ar savām finansēm preikš LĀČa un jauniešu hokeja, bet nosacījums tāds, ka Kira saglabā esošo finnsējumu visiem Latvijā esošiem pasākumiem un kontrolē arī šis naudas plūsmu, bet otrie kontrolē savas naudas plūsmu saviem atvēlētiem pasākumiem LHF ietvaros.

P.S. neliels bezsakars sanāca.....

  -1 [+] [-]

, 2011-05-09 14:34, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Tu mums tāds dikti gudrs, "nestagnātisks" un gana ambiciozs! Es gribētu Tevi izvirzīt LHF preža amatam un tad paskatītos kā Tu tur visas lietas sakārtotu! Gudri dir*t māk visi, bet tikai retais māk arī gudri un pareizi darīt....
Tirst ne tirst, bet kamēr mēs paši sev neticēsim tikmēr nekas nebūs.
Iebāz pirkstu ūdenī, un kad to izvilksi paskaties vai tur paliks caurums. Tāpat arī ir dzīvē, jo viss plūst un visi caurumi aiztaisās ciet.
Nesaku,ka vienmēr viss notiek tā kā mēs vēlamies ko izmainot, bet mainot tomēr ir cerība,ka būs ja ne labāk,tad vismaz savādāk.
Izvirzīt jau Tu mani vari, bet tas nenozīmē, ka es arī tikšu par LHF prezidentu, jo tik vienkārši šai dzīvē nekas nenotiek.

     [+] [-]

, 2011-05-09 14:42, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Nez kapēc tu te pārdrukāji visu to garo penteri, jo attiecīgajā citātē nekas nav teikts ka Kiru uzskata par vienīgo un par kaut kādu garantu. Tur ir pavisam kas cits.
Mans komentārs ir cieši saistīts ar to citātu no A.Pučes rakstu.
Ja publiskā telpā neizskan šie priekšlikumi kas jamaina LV hokejā, tad tas nenozīmē, ka viņu nav bijis.
Cits stāsts ir par to vai Lipmans ir šos priekšlikumus akceptējis un ļāvis realizēt.

     [+] [-]

, 2011-05-09 15:16, pirms 13 gadiem
visur tik raksta, ka jāmeklē sponsori, ka lipmans neko nedara...pasakiet, kāpēc lai uzņēmumi, kas t.s. treknajos gados nedeva naudu sportam, tagad sāktu dot? piem., viens min lidostu- valsts uzņēmums ar pliku dē.. ir lidosta

     [+] [-]

, 2011-05-09 15:58, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Iebāz pirkstu ūdenī, un kad to izvilksi paskaties vai tur paliks caurums. Tāpat arī ir dzīvē, jo viss plūst un visi caurumi aiztaisās ciet.
Caurums un tukša (laba) vieta jau protams nepaliks, tik vai tas vietā nācējs būs labāks (priekš LV hoķa kopumā) nekā tas aizgājējs....? Tāds lūk ir jautājums! Var jau te par visādiem Ozo un Irbēm tagad fantazēt, bet, manuprāt, : 1) Ozo vispirms kā GM-am sevi vajadzētu labi apliecināt un ne jau vienu gadu, bet vismaz 2-4 un tad varētu domāt par viņa "paaugstināšanu", 2) Kur tad ir tagad mūsu lielais Latvijas patriots Irbe? Ko nenāk un necīnās ar "ļaundari Kiru" par Latvijas hokeja gaišo nākotni, jo domāju tad viennozīmīgi tautas (hokeja cienītāju) lielākā daļa būtu Arčas pusē? Acīmredzot viņam tā "demokrātijas citadele" ir sirdij tuvāka un mīļaka (labāk maksā) un arī vairāk interesē nekā pašu hokeja saimniecība un viņas sakārtošana.... būtu vismaz labāk nevis tirinājies ap to krievu Varlamovu, bet braucis pašmāju jaunos kīperus audzināt un trenēt....

     [+] [-]

, 2011-05-09 16:33, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Caurums un tukša (laba) vieta jau protams nepaliks, tik vai tas vietā nācējs būs labāks (priekš LV hoķa kopumā) nekā tas aizgājējs....? Tāds lūk ir jautājums! Var jau te par visādiem Ozo un Irbēm tagad fantazēt, bet, manuprāt, : 1) Ozo vispirms kā GM-am sevi vajadzētu labi apliecināt un ne jau vienu gadu, bet vismaz 2-4 un tad varētu domāt par viņa "paaugstināšanu", 2) Kur tad ir tagad mūsu lielais Latvijas patriots Irbe? Ko nenāk un necīnās ar "ļaundari Kiru" par Latvijas hokeja gaišo nākotni, jo domāju tad viennozīmīgi tautas (hokeja cienītāju) lielākā daļa būtu Arčas pusē? Acīmredzot viņam tā "demokrātijas citadele" ir sirdij tuvāka un mīļaka (labāk maksā) un arī vairāk interesē nekā pašu hokeja saimniecība un viņas sakārtošana.... būtu vismaz labāk nevis tirinājies ap to krievu Varlamovu, bet braucis pašmāju jaunos kīperus audzināt un trenēt....
No otras puses.... Tādās lielās organizācijās parasti ir tāds, bieži vien nerakstīts, likums. Jeb kuram cilvēkam ir jādarbojas tā, lai viņš būtu aizvietojams, aizstājams... Ne ar domu, viņu gāzt, bet lai aparāts darbotos arī bez viņa, lai visi zinātu, kas jādara un kā jādara. Mazums dzīvē atgadās...
Ja Lipmanis ir tik neaizvietojams, kā lielā daļa viņu dēvē, tad jādomā, ko viņš tāda "publiskā" organizācijā dara? Visam vajadzētu būt caurspīdīgam, nekādām zemūdens mahinācijām utt...
Varbūt jāpievērš uzmanība, kā Grindeksam sokas biznesā, kad Lipmans nebūs LHF?
Tas vnk ir smieklīgi, par cik neaizvietojamu Kirils pats sevi ir izveidojis
Tikai man kā mirstīgajam nav zināms, tā neaizvietojamība ir dēļ pienākumiem, vai dēļ mēsliem, kas nākamajam LHF prezidentam būs jāizsmeļ...

     [+] [-]

, 2011-05-09 17:02, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Caurums un tukša (laba) vieta jau protams nepaliks, tik vai tas vietā nācējs būs labāks (priekš LV hoķa kopumā) nekā tas aizgājējs....? Tāds lūk ir jautājums! Var jau te par visādiem Ozo un Irbēm tagad fantazēt, bet, manuprāt, : 1) Ozo vispirms kā GM-am sevi vajadzētu labi apliecināt un ne jau vienu gadu, bet vismaz 2-4 un tad varētu domāt par viņa "paaugstināšanu", 2) Kur tad ir tagad mūsu lielais Latvijas patriots Irbe? Ko nenāk un necīnās ar "ļaundari Kiru" par Latvijas hokeja gaišo nākotni, jo domāju tad viennozīmīgi tautas (hokeja cienītāju) lielākā daļa būtu Arčas pusē? Acīmredzot viņam tā "demokrātijas citadele" ir sirdij tuvāka un mīļaka (labāk maksā) un arī vairāk interesē nekā pašu hokeja saimniecība un viņas sakārtošana.... būtu vismaz labāk nevis tirinājies ap to krievu Varlamovu, bet braucis pašmāju jaunos kīperus audzināt un trenēt....
Als, Tu esi dīvains cilvēks.
Šuplera gadijumā Tu kliedz,ka viņš ir jāņem nost, pat neskatoties uz sasniegto samērā labo rezultātu ar RD, jo redz jamaina ir maiņas pēc. Bet Lipmana gadijumā, pat neskatoties uz acīredzamiem sliktajiem rezultātiem, Tu apgalvo ka, ka nevajag mainīt, jo nav kas aizstāj.
Ar to aizstāšanu var vilkt zināmas paralēles ar visu mūsu valsti.
Kurš pirms 4 gadiem varēja iedomāties, ka Vīķeni LV prezidenta amatā nomainīs izcilais ķirurgs Valdis Zatlers? Neviens. Vai viņš ir labāks par pārējiem abiem bijušiem LV prezidentiem pēc neatkarības atgūšanas? Manuprāt jā, ja nav labāks tiešā nozīmē, tad saprotamāks noteikti. Un tieši tāpec LV ir spēki,kas viņu vairs negrib par prezidentu, jo viņš mēģina kaut kādu kārtību ieviest visā šajā bardakā ko sauc par LV.
Ja mēs patreiz neredzam šo iespējamo nākamo LHF prezidentu, tad tas nenozīmē, ka viņš nav starp mums. Nāks īstais brīdis, un viņš visiem būs redzams.
1 2 3 98 komentāri