Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?
Vārti, rezultatīva piespēle un Aleksandrs Ņiživijs ir kļuvis par komandas rezultatīvāko spēlētāju
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze.

Ar vieglu izbīli, bet Rīgas "Dinamo" Maskavā izcīnīja sešus punktus. Proti, paši sev pieskaitīja trīs un pretiniekam atņēma tikpat daudz. Izcīnījuši uzvaru, mazliet vieglāk var uzelpot Jūliuss Šuplers, kuram zaudējums CSKA varēja izrādīties pēdējais. Tagad mājās un jau svētdien ciemos gaidām Georgiju Pujacu un Novosibirskas "Sibirj".

Mikaels Telkvists
Metieni: 4/33
Telkvista labākie draugi šajā spēlē bija vārtu stabiņi un pārliktnis - trīs reizes ripa trāpīja pa vārtu konstrukciju.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 21:52
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nemanāms līdz brīdim, kad trešajā ceturtdaļā "Dinamo" nepilnas četras minūtes spēlēja mazākumā. Šajā laikā Laviņam aizsargam piedienošs bloķēts metiens...

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 18:55
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Ja Reķis ar Telkvista bakstītāju tā kā auklējās, tad Jēkabs daudz nedomāja un nežēloja vārtsarga pāridarītāja muguru - lai pavārtās pa ledu un pārdomā dzīvi. Teorētiski vajadzēja būt noraidījumu, taču tiesnesis laikam saprata, ka grūdiens mugurā bija pamatots... Otrajā trešdaļā nopelnītais noraidījums pārvērtās zaudētajos vārtos un 2:2. Arī pret Jēkabu tika nopelnītas divas soda minūtes. Ka tikai būtu, kas realizē skaitlisko vairākumu.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 20:37
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Trešajā trešdaļā "Dinamo" spēlētāji viens aiz otra sēdās uz noraidīto soliņa. Arī Ozoliņš, kurš vispirms kļūdījas laukuma centrā un pēc tam arī pārkāpa noteikumus. Pamatlaikā palika tikai piecas minūtes... Ozoliņam jārezervē restorāns visai komandai par spēli mazākumā, bet Ņiživijam kārtīgas vakariņas atsevišķi!

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 19:08
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 6
Malacis! Vispirms smuki iedeva pa degunu pretiniekam un pēc tam apguldīja uz ledus. Nu nav jālien vārtsarga zonā!

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 19:07
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Pasīvi nospēlēja aizsardzībā, kad CSKA guva pirmos vārtus. Tos, kurus neieskaitīja. Nespēja patraucēt pretiniekam izmainīt ripas lidojumu, kaut atradās viņam blakus un nekas netraucēja pieturēt nūju. Kad Telkvistam kāds no krieviem mēģināja no tvērājcimda izbakstīt ripu, prasīties prasījās viņam kā minimums noraut galvu, bet ko izdarīja Reķis? Pietrūka pateicības vārdu par to, ka nesalauza nūju pret Telkvista roku... Neļāva ilgi pretiniekam priecāties par panākto neizšķirtu (3:3). Kur bija pazuduši CSKA aizsargi vismazāk uztrauca "Dinamo" aizsargu Reķi, kurš vārtu priekšā bija atstāts viens. Saņemiet - 4:3.

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 17:43
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Otrās trešdaļas sākumā vairākuma laikā Krišs bija pavisam tuvu vārtu guvumam. Izniris vārtu priekšā un sagaidījis Sprukta piespēli un meta. Diemžēl virsū vārtsargam, taču lieku reizi pierādīja, ka viņam piestāv pielavīties pašā vārtu priekšā. Trešajā trešdaļā uz 28 sekundēm komandu atstāja lielajā mazākumā. Kad uz noraidīto soliņa sēdēja kapteinis, Krišjānis laukuma centrā acīgi pamanīja Ņiživiju un ar tālu piespēli aizsūtīja viņu 1 pret 1. Saša nevadījās, bet meta un precīzi meta - 5:3. 12 bez vārtiem gūto spēļu sērija pārtraukta un Ņiživijs atkal kļūst par rezultatīvāko spēlētāju komandā.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 16:00
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Dārziņš turpina krāt punktus. Pirms šīs spēles Dārziņš bija "Dinamo" rezultatīvākais uzbrucējs, bet Ņiživijs ar rezultatīvu piespēli viņu apsteidza. Ilgi Dārziņš otrajā vietā neuzkavējās - izniris no aizvārtes ar strauju metienu pārsteidza CSKA vārtsargu. Nav pirmā reize, kad Dārziņš šādā stilā tiek pie vārtu guvuma.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 20:27
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Pirmajā trešdaļā Sprukts vinnēja 6 no 10 iemetieniem. Ļoti labs rādītājs, bet viens zaudētais iemetiens bija ar pievienoto vērtību un ar dubultu mīnusa zīmi - tieši pēc zaudētā iemetiena uzreiz tika zaudēti vārti. Ko lai Spruktam pārmet par trešajiem zaudētajiem vārtiem? Neko. Palika bez nūjas, mēģināja nobremzēt pretinieku, bet ar noteikuma pārkāpuma palīdzību. Mazākums un vēl vieni zaudēti vārti mazākumā - 3:3.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 17:35
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Kas noticis ar Miķeli? Jau otro spēli pēc kārtas nav izdarījis nevienu metienu pa vārtiem!

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 16:38
Metieni: 2
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Nu tad beidzot pirmā (šajā spēlē otrā) maiņa nedaudz pasprēgāja CSKA zonā. Viss sākās ar Ņiživija slalomu cauri pretinieku aizsargu mežam, ar viņa piespēli Surovijam un tālākais jau bija precizitātes jautājums.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 17:10
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Kaut kā pārāk bieži Hartigans pelna dumjus noraidījumus. Katrā ziņā biežāk, nekā gūst vārtus. Tikko kā divas minūtes bija nosēdējis Bukarts, kad viņu nomainīja Hartigans... Pirmajā trešdaļā Hartigans vēlreiz apsēdās uz noraidīto soliņa un zaudēti vārti. Ilgi Hartiganam nebija jāsēž, vien pāris sekundes un 0:1. Vienu noraidījumu paspēja atpelnīt pavisam drīz - ar elkoni pa degunu un nu jāsēž CSKA spēlētājam. Pirmais vairākums "Dinamo".

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 17:23
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Kamēr Hartigans sēdēja uz noraidīto soliņa, tikām Surovijs aizskrēja viens pret vienu. Šoreiz nesanāca... Toties pirmās trešdaļas beigās nedrikstēja neizmantot Ņiživija ekselento piespēli. Vismaz ir kāds, kas ar gūtajiem vārtiem atgādina, ka sezonas sākumā Hartigana trijnieks bija rezultatīvākais visā līgā.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 18:26
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Nu tad beidzot - deviņu bezvārtu spēļu sērija ir pārtraukta! Īstajā vietā un īstajā laikā bija Mārtiņš, kad savāca atsisto ripu un iemeta tukšajos vārtos!

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 11:28
Metieni: 1
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
Ja Mikušam kopā ar vēl kādu izdodas aizskriet 2:1 un ja ripa ir pie slovāka, partneris var negaidīt piespēli. Šāda epiozode bija otrās trešdaļas otrajā pusē... Par skopumu Mikušam nav ko pārmest, jo cik nav bijuši gadījumu, kad līdzīgās situācijās ar citiem izpildītājiem nav ne piespēles, ne metiena. Šajā gadījumā bija tikai metiens. Vismaz kaut kāds moments.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 15:48
Metieni: 1
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
Izveidoja trešo vārtu gūšanas momentu - izlauzās cauri aizsargu valnim, uzmeta, vārtsargs atsita ripu un tur savu izdevību sagaidīja Karsums.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 7:25
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nav labi ceturtās maiņas pirmajā izgājienā nopelnīt divas soda minūtes. Pat, ja tas nebija pārliecinošs un sargājot savu vārtu priekšu... Var jau saprast spēlētāju, ka viņš cenšas sakārtot ripu pēc iespējas ērtākam metienam, taču ir jāatceras, ka jebkura minstināšanās var beigties ar ripas pazaudēšanu. Bukarta gadījumā bija vēl trakāk - vārti tukši, ripa deguna priekšā, bet nez kāpēc Roberts izdomāja apstrādāt ripu. Apstrādāja tik ilgi, kamēr aizsargs bija klāt un iespēja panākt 3:1 tika pasēta.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 5:00
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 6:10
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Jau bija piemirsts, ka "Dinamo" sistēmā ir tāds spēlētājs kā Karamnovs. Kā lai atceras, ja viņš piedalījies tikai sešās spēlēs un pēdējo reizi 16. oktobrī.

Slēpts komentārs: hewlet

     [+] [-]

, 2010-11-23 22:16, pirms 13 gadiem
Ar Nizeviju beidzot viss kaartiibaa,bet Hartigans(tjipa komandas liideris)-nevajadziigus noraidijumus kaarteejo speeli pelna,nevariigs speeleejot pie bortiem,aizmaashiigs,leens,nekaa no vinja nav!Ar vaartusargiem arii pagaidaam nav kaa vajag!Kaa viens taa otrs katraa speelee pa 2 tizlaam ripaam ielaizh-Darbinjs Naumovam!

     [+] [-]

, 2010-11-23 22:23, pirms 13 gadiem
Par Laviņu - veina, maksimums divas veiksmīgas epizodes nav attaisnojums tam, visu pāŗējo spēli pavadīja ar devīzi - nav problēmu aizsardzībā, laidiet mani laukumā un būs. Jāsaka, bija arī. Tiesa, ne tikai Laviņš bija vienīgais lielmeistars šovakar, ja nu tikai kā vienmēr - nepārspējams.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-23 22:28, pirms 13 gadiem
Telkvists šodien kaut kā nepārliecināja, bet labi, ka veiksme bija ar mums.

Ozoliņš šodien izskatījās tāds neveikls un šī, manuprāt, bija viena no sliktākajām viņa spēlēm..bet viņš jau, noteikti, saņemsies uz nākamo.

Taču ļoti patika kā Bukarts visās epizodēs līdz galam cīnījās un bieži panāca ar to rezultātu

Par Ņiživiju man nav ko pateikt... Skaisti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-23 22:44, pirms 13 gadiem
par mikušu labi pateikts!

     [+] [-]

, 2010-11-23 22:49, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Jāsaka ka ar aizsardzību ir švaki 4 spēlēs ielaisti 16 vārti!!!
Tas ir galīgi traki
Iemesti 14, tas to visu mazliet kompensē!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-24 01:41, pirms 13 gadiem
Vai tad par Mikaelu Telkvistu pareizāk nebūtu :29/33 nevis 4/33 ?

     [+] [-]

, 2010-11-24 10:59, pirms 13 gadiem
Ēriks ienīst Mikušu.. čalis atdeva divas piespēles bet par to nekas.
Blakus Ankipāns ar divām piespēlēm - uzreiz birst pērles, izveidoja trešos vārtus, izlauzās cauri... uzmeta. Īsts Rembo...

Objektīvi Ērik?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-24 11:42, pirms 13 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Ēriks ienīst Mikušu.. čalis atdeva divas piespēles bet par to nekas.
Blakus Ankipāns ar divām piespēlēm - uzreiz birst pērles, izveidoja trešos vārtus, izlauzās cauri... uzmeta. Īsts Rembo...

Objektīvi Ērik?
Redz Ģirts izlauzās, bet Jurajam tādas aktivitātes nebija, piespēles viņam ir kļūdas pēc, jo vārtus ne jau viņš izkārtoja... Lai cik viņu neslavētu Jūlijs, bet RD nav viņa komanda,un komandas ķīmiju viņš noteiktu ir sabojājis, diemžēl

     [+] [-]

, 2010-11-24 12:01, pirms 13 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Ēriks ienīst Mikušu.. čalis atdeva divas piespēles bet par to nekas.
Blakus Ankipāns ar divām piespēlēm - uzreiz birst pērles, izveidoja trešos vārtus, izlauzās cauri... uzmeta. Īsts Rembo...

Objektīvi Ērik?
Nezinu, varbūt Jūlis tos tiesnešus pierunā Jurajam piespēles rakstīt - daudzreiz ir tā, ka viņš reāli rezultatīvajās darbībās nepiedalās, tik iemet ripu zonā vai tamlīdzīgi, bet savu punktiņu saņem... Jūlim jau šī statistika ir svarīga, lai var teikt, kāds Mikušs malacītis patiesībā.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 14:41, pirms 13 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Ēriks ienīst Mikušu.. čalis atdeva divas piespēles bet par to nekas.
Blakus Ankipāns ar divām piespēlēm - uzreiz birst pērles, izveidoja trešos vārtus, izlauzās cauri... uzmeta. Īsts Rembo...

Objektīvi Ērik?
Nav divas piespēles, viena tikai. Bet Mikušam viss tiek izsniegts avansā, kuru viņš nav pratis izmantot. 5 punkti 22 spēlēs leģionāram? Ārprāts kaut kāds. Un vēl atrodas gudrīši, kuri viņu aizstāv.