Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Esmu pārliecināts, ka sezonas otrajā pusē mēs atvērsimies"

Ozoliņš: "Esmu pārliecināts, ka sezonas otrajā pusē mēs atvērsimies"
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas ''Dinamo'' aizsargs Sandis Ozoliņš pēc aizvadītās spēles ar Maskavas ''CSKA'' atzinis, ka ir komponenti, kuros ''Dinamo'' viennozīmīgi var pielikt.

''Nospēlējām cienīgi,'' iesāk Ozoliņš. ''Centāmies spēlēt uz uzvaru. Kā jau vienmēr, tad arī šoreiz neiztikām arī bez kļūdām. Nopelnījām daudz noraidījumu, bet ''CSKA'' lieliski nospēlēja vairākumā. Par laimi trešajā periodā iekrājām labu pārsvaru.''

''''CSKA'' mums ir viens no principiālākajiem pretiniekiem. Tagad sākās sīva cīņa par iekļūšanu ''play-off''. Būtu dīvaini, ja kāds atdotu spēles bez cīņas. Mēs spēlē ar Maskavas komandu laukumā izgājām ar domu parādīt lielisku hokeju un, lai arī kas notiktu, izcīnītu trīs punktus. Tai pat laikā ir neliela rūgtuma sajūta par šo izbraukuma tūri... Ir komponenti, kuros mēs viennozīmīgi varam pielikt. Esmu pārliecināts, ka sezonas otrajā pusē mēs atvērsimies,'' tā Ozoliņš.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

1 2 3 85 komentāri

 +21 [+] [-]

, 2010-11-24 13:53, pirms 13 gadiem
nu lai tā būtu ozo!

  +9 [+] [-]

, 2010-11-24 13:54, pirms 13 gadiem
Nu prieks dzirdeet shaadus kapteinja vaardus,jo R,Dinamo kapteinja teiktais ir daudz svariigaaks nekaa galvenaa trenera teiktais,to arii pieraada ieprieksheejaa sezona!Lai tik izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: marko_polo

 +31 [+] [-]

, 2010-11-24 14:06, pirms 13 gadiem
Mevajag nevajag atvērties vēl vairāk, tā jau 5 vārtus spēlē metat! labāk lai tā aizsardzība ciešāka paliek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-11-24 14:12, pirms 13 gadiem
Pretinieki jau arī mūsējo šāgada modeli paspējuši atkost... Vairākumā mums vairs nekas nesanāk... Arī ieiešana zonā pieklibo, lai gan sezonas sākumā tā bija izcila. Prasās trenera darbs taktisko risinājumu pilnveidošanā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-11-24 14:18, pirms 13 gadiem
Zoverags rakstīja: Pretinieki jau arī mūsējo šāgada modeli paspējuši atkost... Vairākumā mums vairs nekas nesanāk... Arī ieiešana zonā pieklibo, lai gan sezonas sākumā tā bija izcila. Prasās trenera darbs taktisko risinājumu pilnveidošanā!
Diemžēl treneris mums tāds Rūķītis vien ir - sit plaukstiņas uz soliņa un kaut ko bubina. Domāju ka no šī resursa nav ko prasīt vairs sen neko. Man nav nekas pret Šupleru kā speciālistu, bet jau daudz reizes esmu teicis - ka viņa resurss uz RD tiltiņa vismaz gadu jau ir izsmelts

  +1 [+] [-]

, 2010-11-24 14:36, pirms 13 gadiem
Da Jus mazie pamuljishi!!! Ozolinsh ir komandas rezultivakais speletajs,kaut vai ir aizsargs, kljudas rodas tadel, ka vienigais ir gatavs risket, esat kaut lidzigu redzeejushi no parejiem aizsargiem,kuri vienigi var labakaja gadijuma izmest ripu no zonas, un pa to daudzreiz nevar izdarit, bl.. varu dereet, kad ozo majas speles dabus punktus vai labi nospeles Jus atkal vinju celsiet debesis. Ak jus pamuljiigie LV fani, labi spelee varonis, slikti anti varonis!!!!

     [+] [-]

, 2010-11-24 14:40, pirms 13 gadiem
Zoverags rakstīja: Pretinieki jau arī mūsējo šāgada modeli paspējuši atkost... Vairākumā mums vairs nekas nesanāk... Arī ieiešana zonā pieklibo, lai gan sezonas sākumā tā bija izcila. Prasās trenera darbs taktisko risinājumu pilnveidošanā!
Tak paši spēlētāji jau ne reizi vien ir teikuši (arī presē iztekušies), ka Jūlis nejaucas iekšā vairākuma un mazākuma izspēlēs un šos elementus vairāk paši spēlētāji atstrādā.... protams ta neviļus rodas jautājums ... nahren vispār tāds treneris tur ir vajadzīgs, kas acīmredzot pats pa lielam neko nejēdz no PP un PK izspēles, kuri mūsdienu hokejā ir vieni no svarīgākajiem spēles (veidošanas) elementiem....? Bet kopumā varu piekrist Zemekis- Jūlis sevi kā RD treneri ir ja sen izsmēlis un arī taktiski neko jaunu vairs komandas spēlē, izskatās, viņš jau sen vairs nevar ienest.... ja RD spēle "aiziet", tad var kādu vinnēt vai paņemt kādus punktus ja nē vai, ja spēle "pazūd", tad ir tādas spēles kā ar Traktoru vai Salavatu - bezjēdzīga (bez kādas noteiktas taktikas) skraidīšana pa laukumu uz "na avosj" paveiksies... tā var varbūt spēlēt kādā junioru līgā, kur pretinieki nav tik meistarīgi, bet ne KHL, kur tiešām tādu izteikti vāju komandu nav un katrs var apspēlēt katru!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  -2 [+] [-]

, 2010-11-24 14:42, pirms 13 gadiem
Zemekis rakstīja: Diemžēl treneris mums tāds Rūķītis vien ir - sit plaukstiņas uz soliņa un kaut ko bubina. Domāju ka no šī resursa nav ko prasīt vairs sen neko. Man nav nekas pret Šupleru kā speciālistu, bet jau daudz reizes esmu teicis - ka viņa resurss uz RD tiltiņa vismaz gadu jau ir izsmelts
Labs komentārs! Pat sasmējos par to rūķi ,kas sit tikai plaukstiņas...

  +1 [+] [-]

, 2010-11-24 14:51, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Tak paši spēlētāji jau ne reizi vien ir teikuši (arī presē iztekušies), ka Jūlis nejaucas iekšā vairākuma un mazākuma izspēlēs un šos elementus vairāk paši spēlētāji atstrādā.... protams ta neviļus rodas jautājums ... nahren vispār tāds treneris tur ir vajadzīgs, kas acīmredzot pats pa lielam neko nejēdz no PP un PK izspēles, kuri mūsdienu hokejā ir vieni no svarīgākajiem spēles (veidošanas) elementiem....? Bet kopumā varu piekrist Zemekis- Jūlis sevi kā RD treneri ir ja sen izsmēlis un arī taktiski neko jaunu vairs komandas spēlē, izskatās, viņš jau sen vairs nevar ienest.... ja RD spēle "aiziet", tad var kādu vinnēt vai paņemt kādus punktus ja nē vai, ja spēle "pazūd", tad ir tādas spēles kā ar Traktoru vai Salavatu - bezjēdzīga (bez kādas noteiktas taktikas) skraidīšana pa laukumu uz "na avosj" paveiksies... tā var varbūt spēlēt kādā junioru līgā, kur pretinieki nav tik meistarīgi, bet ne KHL, kur tiešām tādu izteikti vāju komandu nav un katrs var apspēlēt katru!

Als, tu jau vari cepties, bet RD ar savu uzvaru par CSKA pagarināja uz nenoteiktu laiku Šuplera palikšanu amatā.
Guli naktīs mierīgi, jo ar uzkožamo uz kādu laiku vel esi nodrošināts.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-24 14:51, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nu nezinu gan,vai pēc Juhana Fransona pievienošanās SKA, Ozo ir labākais uzbrūkošais aizsargs līgā.
un kur Tu Wildes citātā redzi, ka labākais? "stāv" rakstīts :"un viens no labākajiem"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-24 14:55, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Dzīvosim-redzēsim!
Jau no sezonas sākuma tiek borēts, ka šis RD sastāvs nu tik visus sitīs, un nu tik būs. Bet kā redzam, tad nekā. Ap to pašu 8-to vietu Rietumu konferencē vien mīcās.
Būtu jēdzīgāks treneris, nebūtu dažās spēļu galotnēs (kopumā) "pasēti" 10-12 punkti, kas jau faktiski "bija kabatā", ja RD būtu nospēlējis taktiski gudrāk, tad RD tagad būtu pavisam citā vietā turnīra tabulā.... ja neskaita "ārlaulības dēlu", tad kopumā komandai nav ne vainas - komanda ir spēlējoša, ja vēl būtu kāds normāls treneris, kas viņu varētu "savaldīt" un normāli vadīt, tad tikai viens Dievs vien zin, kur tagad būtu RD, ja pie komandas stūres būtu nevis smaidīgs un omulīgs slovāku vīriņš (kurš pats kā treneris pa lielam neko jēdīgu savā dzīvē nav ne ar vienu sasniedzis), bet tiešām kāds neslikts treneris, kas arī kaut ko bišķi sajēdz no hokeja.....
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +2 [+] [-]

, 2010-11-24 15:02, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Ozo pats pēdējā laikā ir reāli aizvēries, proti, sen nav guvis punktus un taisa rupjas kļūdas savā aizsardzības zonā. Bet formas un spēles kvalitātes kāpumi un kritumi jau var būt ikvienam hokejistam. Tik un tā Sandis ir labākais aizsargs Dinamo un viens no labākajiem uzbrūkošajiem aizsargiem visā KHL. Varam tikai priecāties, ka redzam spēlējam Rīgā tāda līmeņa zvaigzni, kaut arī pašlaik Ozo vairs nav tik labs kā Kolorado laikos.
Jā, es domāju, ka pirmkārt viņš to adresēja sev!!! Nu turās čaļi, lai viss izdodas.

     [+] [-]

, 2010-11-24 15:03, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Būtu jēdzīgāks treneris, nebūtu dažās spēļu galotnēs (kopumā) "pasēti" 10-12 punkti, kas jau faktiski "bija kabatā", ja RD būtu nospēlējis taktiski gudrāk, tad RD tagad būtu pavisam citā vietā turnīra tabulā.... ja neskaita "ārlaulības dēlu", tad kopumā komandai nav ne vainas - komanda ir spēlējoša, ja vēl būtu kāds normāls treneris, kas viņu varētu "savaldīt" un normāli vadīt, tad tikai viens Dievs vien zin, kur tagad būtu RD, ja pie komandas stūres būtu nevis smaidīgs un omulīgs slovāku vīriņš (kurš pats kā treneris pa lielam neko jēdīgu savā dzīvē nav ne ar vienu sasniedzis), bet tiešām kāds neslikts treneris, kas arī kaut ko bišķi sajēdz no hokeja.....
Patiesībā jau mēs varam tik minēt, kā būtu,ja būtu.
Šupleram ir tā priekšrocība, ka viņš katru LV spēlētāju iekš RD zin kā piecus pirkstus. Vienu daļu pat no R2000 laikiem. Zin mūsu mentalitāti (slinkošanu un agresivitātes trūkumu).
Atnāktu jauns treneris, un tam viss tas stāvētu priekšā. ja vien šis treneris nebūtu no ar LV saistītu cilvēku aprindām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 15:03, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja:
Als, tu jau vari cepties, bet RD ar savu uzvaru par CSKA pagarināja uz nenoteiktu laiku Šuplera palikšanu amatā.
Guli naktīs mierīgi, jo ar uzkožamo uz kādu laiku vel esi nodrošināts.
Dotajā gadijumā tas tiešām ir sliktākais, kas varēja notikt.... kāsiens iespējams būtu bijis veselīgāks gan priekš komandas ("kaujas spējām") kopumā, gan arī priekš pārmaiņām treneru korpusā.... tagad izskatās, ka "Jūļa virsvadības agonija" pagarinās uz nenoteitu laiku.... žēl! Gribās, lai beidzot komanda (kāda jedzīgāka trenera vadībā) beidzot sāk spēlēt kā viņi varētu spēlēt nevis tikai tagad nemitīgi "improvizēt" uz laukuma....
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-11-24 15:06, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: A kur garantija? Varbūt arī nebūtu tādas galotnes un būtu pārlienoši kāsieni
Protams garantijas nav nekādas un tas viss ir no sērijas "kā būtu, ja būtu", bet, domāju, īpaši sūdīgāk kā RD ir nospēlējis dažas galotnes viņas nemaz nevar vairs nospēlēt....

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 15:07, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Dotajā gadijumā tas tiešām ir sliktākais, kas varēja notikt.... kāsiens iespējams būtu bijis veselīgāks gan priekš komandas ("kaujas spējām") kopumā, gan arī priekš pārmaiņām treneru korpusā.... tagad izskatās, ka "Jūļa virsvadības agonija" pagarinās uz nenoteitu laiku.... žēl! Gribās, lai beidzot komanda (kāda jedzīgāka trenera vadībā) beidzot sāk spēlēt kā viņi varētu spēlēt nevis tikai tagad nemitīgi "improvizēt" uz laukuma....
Nu jau šķiet,ka ir par vēlu mainīt treneri.
Ja nu vienīgi nomet Jūliusu, un par galveno ieliek Ābolu.

  -3 [+] [-]

, 2010-11-24 15:08, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Vienīgi pārliecinošie treneri KHL patreiz ir Znaroks un Biļaļetdinovs (pirkstus var izmežģīt rakstot tādu uzvārdu
MnD ar Mareku Sikoru pie stūres arī neslikti iet.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-24 15:09, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nu jau šķiet,ka ir par vēlu mainīt treneri.
Ja nu vienīgi nomet Jūliusu, un par galveno ieliek Ābolu.
Ko jūs par to treneru maiņu sapņojat? Pirms gada gāja štruntīgāk un nenomainīja, kapēc lai tagad mainītu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-24 15:10, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Patiesībā jau mēs varam tik minēt, kā būtu,ja būtu.
Šupleram ir tā priekšrocība, ka viņš katru LV spēlētāju iekš RD zin kā piecus pirkstus. Vienu daļu pat no R2000 laikiem. Zin mūsu mentalitāti (slinkošanu un agresivitātes trūkumu).
Atnāktu jauns treneris, un tam viss tas stāvētu priekšā. ja vien šis treneris nebūtu no ar LV saistītu cilvēku aprindām.
Trenerim jabut autoritatei, ja Suplera vieta naktu cits, jedzigs treneris, tad vina vadiba nebutu svarigi kada tev mentalitate, stradasi ka liek. cita lieta, ja Suplera vieta naktu tads pats pupedis, ka pats Julis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 15:14, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Ko jūs par to treneru maiņu sapņojat? Pirms gada gāja štruntīgāk un nenomainīja, kapēc lai tagad mainītu?
Es jau nesapņoju, jo zinu, ka laikam RD jasāk rādīt tiešām dramatiski sliktu sniegumu, lai Šuplera galva noripotu no pleciem.
Pagaidām viņa amats ir neapdraudēts, jo arī finansu aspekts tur iespējams spēlē ne pēdējo lomu.

  -3 [+] [-]

, 2010-11-24 15:15, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Uz cik ilgu laiku iespēlējušies? visām komandām ir kāpumi, kritumi. Jāspēlē un tad jau redzēs.
Šīm komandām viss sezonas sākums bija viens liels kritums. Kādreiz taču viņām jasāk spēlēt, jo par to potenciālu nevienam šaubu nav.
1 2 3 85 komentāri