Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Apkaunoto peldētāju Lohti pametuši vairāk sponsori

Apkaunoto peldētāju Lohti pametuši vairāk sponsori
Raiens Lohte laikrakstu pirmajās lappusēs.
Foto: Sipa USA/Scanpix

Negodā kritušo amerikāņu peldētāju Raienu Lohti pametuši vairāki uzņēmumi, ar kuriem viņam bija noslēgti sponsoru līgumu, to skaitā, "Speedo" un "Ralph Lauren".

Vispirms sponsorēšanas līgumu ar Raienu Lohti pārtrauca peldēšanas ekipējuma ražotājs "Speedo". "Mēs nevaram piedot uzvedību, kas ir pretrunā ar vērtībām, kuras šis zīmols pārstāv," teikts "Speedo" izplatītajā paziņojumā. Peldēšanas ekipējuma ražotājam sekojis arī modes zīmols "Ralph Lauren", ādas kopšanas firma "Syneron-Candela" un Japānas matraču ražotājs "Airweave".

12 olimpisko medaļu īpašnieks Lohte, pateicoties reklāmas līgumiem, ir nopelnījis miljoniem ASV dolāru. "Esmu pateicīgs par iespējām, kuras sadarbība ar uzņēmumu man sniegusi gadu gaitā," sadarbības pārtraukšanu ar "Speedo" komentējis pats Lohte.

Tikmēr "Ralph Lauren" un "Airweave" uzsvēruši, ka, neskatoties uz sadarbības pārtraukšanu ar Lohti, turpinās atbalstīt ASV olimpisko un paraolimpisko peldēšanas komandu. Tiek ziņots, ka līgums ar "Speedo" pēc desmit gadu sadarbības noslēgtos tieši šogad.

Atgādinām, ka bija četri ASV peldētāji Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs publiski pauda, ka tikuši aplaupīti un viņiem draudēts ar šaujamieročiem. Taču šoka vietā ātri radās dusmas, jo izrādījās, ka ASV sportisti savu stāstu krietni pārspīlējuši un beigās paši vien bijuši konflikta izraisītāji.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  -1 [+] [-]

, 2016-08-23 08:48, pirms 8 gadiem
Gribēja pagozēties saulītē bet sanāca pagozēties sūdos.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-23 09:32, pirms 8 gadiem
4emsis rakstīja: Gribēja pagozēties saulītē bet sanāca pagozēties sūdos.
cūkas daba, ko padarīs?

  -1 [+] [-]

, 2016-08-23 09:53, pirms 8 gadiem
Neapdomāts gājiens, kā vispār kko tādu viņi izdomāja- ar ko viņi rēķinājās ?

  +3 [+] [-]

, 2016-08-23 09:55, pirms 8 gadiem
Nu, vispār mūsdienās, kur visu filmē, vajadzētu ietetovēt uz rokas tājà vietā, kuru pamostoties ieraugi pirmo - "Vakar dzēri? Šodien nemelo!"...pilnīgi iespējams par 99,99% , ka tavi vakar pālī sagāztie podi ir nofilmēti! ...tāda ir mūsdienu realitāte, un man, piemēram, uz paģirām arī pirmajā brīdī gadās sameloties - nē, tas nebiju es!...nē, es vakar nedzēru! ..utt...pēc tam jau ar skaidru galvu vienmēr ir skaidrs, ka melot nav jēgas, ja tu smirdi kā viskija brūzis...
Lohte tikai cilvēks, lai viņam pirmais met akmeni tas, kurš dzērumà/paģiràs nav melojis! ...

     [+] [-]

, 2016-08-23 14:36, pirms 8 gadiem
Nu ļoti nesmuki sanāca, bet ko iesākt, ja pēc iedzeršanas visādas stulbības galvā lien? Atbilde viena - nedzert. Vai spēt kontrolēt savu rīcību, par spīti visam. Turklāt tad, kad Lohte & Co palaida savu "pīli", diezin vai viņi vēl bija totālā pālī. Lai vai kā, tagad varēs ilgi nagus grauzt. Jācer, ka tā būs mācība visam mūžam.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-23 15:03, pirms 8 gadiem
dakots rakstīja: Nu, vispār mūsdienās, kur visu filmē, vajadzētu ietetovēt uz rokas tājà vietā, kuru pamostoties ieraugi pirmo - "Vakar dzēri? Šodien nemelo!"...pilnīgi iespējams par 99,99% , ka tavi vakar pālī sagāztie podi ir nofilmēti! ...tāda ir mūsdienu realitāte, un man, piemēram, uz paģirām arī pirmajā brīdī gadās sameloties - nē, tas nebiju es!...nē, es vakar nedzēru! ..utt...pēc tam jau ar skaidru galvu vienmēr ir skaidrs, ka melot nav jēgas, ja tu smirdi kā viskija brūzis...
Lohte tikai cilvēks, lai viņam pirmais met akmeni tas, kurš dzērumà/paģiràs nav melojis! ...
laikam metīšu, jo pagaidām dzērumā neko vairāk par to, cik skaidrā, neesmu savārījis

     [+] [-]

, 2016-08-23 22:01, pirms 8 gadiem
Turpmāk Japānas matrači Lohtem kodīs dibenā.

     [+] [-]

, 2016-08-24 10:45, pirms 8 gadiem
Punktiņrinda, nav jau runa par savàrīšanu skaidrā vai pillā...runa ir par melošanu un mānīšanu...gadījumà neesi dzēris, kad rakstīji? ..nesaprati rakstīto un esi gatavs mest akmeņus...nu, nu...