Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Protestētāji pret Lohti patraucē dejošanas šovu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
ASV peldēšanas spīdeklis, seškārtējais olimpiskais čempions Raiens Lohte diskvalificēts uz desmit mēnešiem par laupīšanas skandāla safabricēšanu. Uzstājoties dejošanas šovā, slavenajam peldētājam sekoja protestētāji, pirmdien divi protestētāji-vīrieši nesankcionēti uznāca deju laukumā, savukārt protestētājas-sievietes bija redzamas skatītāju tribīnēs.
Video: Instagram Baddie227 / abc7.com
Vērtējums: +1

  -1 [+] [-]

, 2016-09-13 15:07, pirms 8 gadiem
Phhhhhhhh.... Viens muļķīgs vakars, un viss imidžs kaķim zem astes. Domāju, ka viņam jāpāriet Latvijas pilsonībā. Te par olimpiskajām zelta medaļām vēl maksā naudu. Tikpat lielu kā paralimpiskajiem čempioniem.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-13 22:36, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Phhhhhhhh.... Viens muļķīgs vakars, un viss imidžs kaķim zem astes. Domāju, ka viņam jāpāriet Latvijas pilsonībā. Te par olimpiskajām zelta medaļām vēl maksā naudu. Tikpat lielu kā paralimpiskajiem čempioniem.
kapēc meli un krāpnieku salīdzini ar Latvijas paraolimpiešiem? aleksandra augstumos pusdienu pārtraukums?

Lohte ir visu, kas ar viņu notiek pelnijis un spriežot pēc pagātnes izgājieniem tas ir tikai loģisks apļa noslēgums.
The 7 Most Ryan Lochte Moments of His Swimming...

     [+] [-]

, 2016-09-14 18:40, pirms 8 gadiem
Par ko tieši šie plānprātiņi protestē? Lohte savu sodu jau saņēmis. Pasaulē nav svarīgākas lietas par ko uztraukties kā viena peldētāja muldēšana?