Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Teilors pēc otrā zelta trīssoļlēkšanā, pusfināli pludmales volejbolā

Teilors pēc otrā zelta trīssoļlēkšanā, pusfināli pludmales volejbolā
Vai Alisonam un Brunu izdosies sasniegt Rio olimpisko finālu?
Foto: AFP/Scanpix

Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs 11 sacensību dienā kopumā tiks sadalīti 25 medaļu komplekti, bet sieviešu futbola, vīriešu lauka hokeja un pludmales volejbola turnīros risināsies pusfināla spēles.

Vieglatlētikas stadionā notiks finālsacensības trīssoļlēkšanā, augstlēkšanā un 110 metru barjersprintā vīriešiem, kā arī diska mešanā un 1500 metros sievietēm. Jau plkst. 15:50 trīssoļlēkšanā uzmanību jāpievērš Londonas olimpisko spēļu čempionam Kristiānam Teiloram, kurš ir arī šīs sezonas līderis (17,78 metri), bet pērn pasaules čempionātā Pekinā sasniedza otru visu laiku labāko rezultātu trīssoļlēkšanas vēsturē (18,21) pietuvojoties leģendārā Džonatana Edvardsa pasaules rekordam (18,29).

Šī būs pēdējā sacensību diena treka riteņbraukšanā, kur tiks izcīnīti atlikušie trīs medaļu komplekti. Tāpat par medaļām cīnīsies bokseri svara kategorijā līdz 60 kg, kanoe un smaiļošanā, burāšanā, daiļlēkšanā, sporta vingrošanā, sinhronajā peldēšanā, galda tenisā, peldēšanas maratonā (10km), svarcelšanā un grieķu-romiešu cīņā.

No komandu sporta veidiem šovakar risināsies pusfināli sieviešu futbolā. Plkst. 19:00 mājinieces brazīlietes spēkosies ar Zviedriju, kas ceturtdaļfinālā sensacionāli pārspēja ASV, bet plkst. 22:00 otrajā pusfinālā Vācija tiksies ar Kanādu. Tāpat pusfināla cīņas tiks aizvadītas vīriešu lauka hokejā, kur Argentīna tiksies ar Vāciju, bet Nīderlande mērosies spēkiem ar Beļģiju. Bet sieviešu handbolā tiks aizvadītas ceturtdaļfināla spēles: Brazīlija - Nīderlande, Spānija - Francija, Zviedrija - Norvēģija, Krievija - Angola.

Bet lielāko interesi Latvijā varētu raisīt pludmales volejbola pusfināli. Plkst. 22:00 dāmu pirmajā pusfinālā brazīlietes Larisa un Talita cīnīsies ar vācietēm Lauru Ludvigu un Kiru Valkenhorstu, bet uzreiz pēc tam vīriešu pirmajā pusfinālā mājinieki Alisons un Brunu tiksies ar Nīderlandes pāri Aleksandru Brauveru un Robertu Mēvsenu. Šis būs attiecīgi 2015. un 2013. gada pasaules čempionu duelis. Trešdien no rīta, plkst. 5:00 vīriešu otrajā pusfinālā itālieši Paolo Nikolai un Daniele Lupo spēkosies ar krieviem Vjačeslavu Krasiļņikovu un Konstantīnu Semjonovu. Šis būs šīgada Eiropas čempionāta fināla atkārtojums. Bet pēc tam laukumā dosies otrā dāmu pusfināla dalībnieces - Kerija Volša/Eiprila Rosa no ASV un Agata/Barbara no Brazīlijas.

Izmantotie resursi:
rio2016.com
BBC Sport

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-16 11:44, pirms 8 gadiem
HuulijsRIO5 rakstīja: Jasaka sodien taaada pliekana diena, musejo arii nav. Protams kaa parasti v-atletiku interesanti paskatit, lai ari musejo tur nebus. Bet pats galvenais lai LTV vai VSB parada LIVE biichu ar brazilu piedalishanos. Atmosfeera bus vnk graujosha tur

Parejie sporti sodien kkadi 5. skiras un galigi neskataami
Vari aizmirst par bīču - LTV vingrošana svarīgāka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-16 12:44, pirms 8 gadiem
Šodien dalīs medaļu svarcelšanas supersmagsvari
Ātrāko zinām
Kurš būs stiprākais?