Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Video: Ar grandioziem svētkiem atklās Lucavsalā iekārtoto atpūtas zonu

Kristaps Driķis
4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, Lucavsalas atpūtas zonā norisināsies sportiski aktīvs pasākums, kurā būs ģimeņu stafetes, aktivitātes bērniem, minigolfs, veikborda paraugdemonstrējumi, velotriāls jauniešiem un nūjošana senioriem. Pasākumā Atklājam Lucavsalu ikviens apmeklētājs varēs iesaistīties fiziski veselīgās aktivitātēs, kā arī vērot dejotāju un mūziķu priekšnesumus.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2013-04-26 16:39, pirms 11 gadiem
butu labi ja vel basketbola un futbola laukumu tur vasaraa uztaisitu!jo projekta it ka ir gan basitis,gan futbola laukums!vismaz bus kur spelet!

     [+] [-]

, 2013-04-26 19:32, pirms 11 gadiem
chenseybilups rakstīja: butu labi ja vel basketbola un futbola laukumu tur vasaraa uztaisitu!jo projekta it ka ir gan basitis,gan futbola laukums!vismaz bus kur spelet!
Jā, vismaz viens vai pat divi basketbola laukumi tur būtu teicams variants!

     [+] [-]

, 2013-04-27 01:38, pirms 11 gadiem
VĒLĒŠANU PARKS. NO GRANDIOZAJIEM PLĀNIEM PADARĪTT LUCAVSALU PAR STARPTAUTISKU LAS VEGASU ESAM NONĀKUŠI LĪDZ ŠIM NABAGU DISNEJLANDAS MODELIM.NOŽĒLOJAMA IZKLAIDE AR IESPĒJĀM NŪJOT. P.S.JA NŪJOTĀJIEM BŪTU ASI NŪJU GALI VIŅI VARĒTU ARĪ PAPĪRUS VĀKT.

     [+] [-]

, 2013-04-27 11:52, pirms 11 gadiem
finkelstains rakstīja: VĒLĒŠANU PARKS. NO GRANDIOZAJIEM PLĀNIEM PADARĪTT LUCAVSALU PAR STARPTAUTISKU LAS VEGASU ESAM NONĀKUŠI LĪDZ ŠIM NABAGU DISNEJLANDAS MODELIM.NOŽĒLOJAMA IZKLAIDE AR IESPĒJĀM NŪJOT. P.S.JA NŪJOTĀJIEM BŪTU ASI NŪJU GALI VIŅI VARĒTU ARĪ PAPĪRUS VĀKT.
Nu nebija neviens gatavs investēt spēļu ellē. Uztaisīja parku, kur cilvēki var atpūsties bez papildus tēriņiem. Kas tur tāds nožēlojams?
p.s. tev saplīsusi klaviatūra.