Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi notiks "Rīgas skolu kauss riteņbraukšanā"

Jānis Pārums

Pirmo reizi Latvijā tiek organizētas jaunatnes velosacensības „Rīgas skolu kauss riteņbraukšanā”. Pasākums notiks sestdien, 25. maijā Uzvaras parkā no plkst. 12.00. Sacensībās var piedalīties 3. – 9. klašu un arī jaunāki skolēni.

"Rīgas skolu kauss riteņbraukšanā" ir jaunatnes sacensības, kurās var piedalīties visi Rīgas pašvaldības vispārējās izglītības iestāžu skolēni, izņemot tos, kuriem ir izsniegta Latvijas Riteņbraukšanas federācijas braucēja licence. Sacensībās atļauts startēt ar jebkādu, bet tehniskā kārtībā esošu velosipēdu. Sacensību norises vietā dalībniekiem tiks nodrošināta inventāra noma - velosipēdi un ķiveres.

Dalībnieki tiks vērtēti savā klases grupā un skolas kopvērtējumā. Pēc sacensībām apbalvos visu grupu 1. līdz 3. vietas ieguvējus ar diplomiem, kausiem un aktīvās atpūtas veikala „Gandrs” sarūpētām balvām, kā arī tiks noteiktas un apbalvotas labākās skolas kopvērtējumā, kas saņems Galveno Kausu.

Sacensības atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, tās organizē Biedrība „Latvijas Riteņbraukšanas asociācija”.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde – Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja