Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Sestdien startēs skrējienu seriāls "Izskrienam Rīgas parkus"

Sestdien startēs skrējienu seriāls "Izskrienam Rīgas parkus"
Publicitātes foto

Sestdien, 25.maijā Uzvaras parkā pie viesnīcas "Maritim Park hotel Riga" plkst.11.00 starts tiks dots tautas skrējiena seriālam "Izskrienam Rīgas parkus", kurā piedalīties aicināts ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis, lai pārbaudītu savu sportisko meistarību, veicot 1000 metru distanci Tautas klasē, vai 3000 metrus Izturības distancē, četru vecuma grupu konkurencē. Bērni aicināti piedalīties 300 metru skrējienā, turklāt ikviens interesents varēs iesaistīsies arī nūjošanas nodarbībās.

Tautas skrējiena seriāls piecos posmos tiek organizēts kā viens no Rīgas Sporta gada pasākumiem, lai popularizētu skriešanu kā veselīga dzīves veida pamatu visu vecumu mērķauditorijai gan bērniem un jauniešiem, gan pieaugušajiem un senioriem, kā arī, lai dotu iespēju ģimeņu aktīvai brīvā laika pavadīšanai.

Seriāla skrējieni notiks katru mēnesi citā Rīgas parkā. 29.jūnijā skrējiens risināsies Viesturdārzā, 27.jūlijā – Kronvalda parkā, 24.augustā aktīva dzīvesveida piekritēji gaidīti Arkādijas parkā, bet 14.septembrī skriešanas seriāls noslēgsies Maskavas dārzā. Piecos seriāla posmos visi finišējušie saņems sertifikātu par piedalīšanos, un tie, kuri piedalīsies visos skrējienos, saņem pārsteiguma balvas. Diplomi un balvas paredzēti arī viena posma ātrākajiem skrējējiem.

Dalībnieku reģistrācija katrā no skriešanas seriāla posmiem notiek sacensību dienā un vietā ne vēlāk kā 20 minūtes pirms sacensību sākuma. Reģistrācijas sākums plkst.10.00. Sacensību nolikums pieejams interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi

Skriešanas seriālu organizē Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu sadarbībā ar Latvijas Skriešanas sporta centru un Tautas sporta asociāciju. Sacensību galvenais tiesnesis ir Anna Titova.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja