Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Noslēgušās "Riga Open 2013" sacensības armvrestlingā

Jānis Celmiņš

2013. gada 13. aprīlī Rīgas Nacionālajā sporta manēžā norisinājās Rīgas atklātais čempionāts armvrestlingā -"Rīga Open". Rīga Open ir lielākais starptautiskais turnīrs, kas notiek kādā no Baltijas valstīm.

Sacensībās, gan ar labo, gan kreiso roku ar spēkiem mērojās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Zviedrijas sportisti. Riga Open piedalījās 74 dalībnieki, kas sacentās deviņās svara kategorijās. Sieviešu konkurencē nepārspēta palika Žanna Čingule, bet starp junioriem perfektu sniegumu demonstrēja Vladislavs Krasovskis. Vīru konkurencē nepiedzīvojot nevienu zaudējumu savas kategorijas uzvarēja Raimonds Antonovičs un Raimonds Liepiņš. Mājinieki svinēja uzvaras sešās no deviņām kategorijām. Par Rīga Open absolūto uzvarētāju (Open kategorijā ar labo roku) kļuva trīskārtējais pasaules čempions Jānis Amoliņš, kas finālā uzvarēja Raimondu Antonoviču, bet trešajā vietā palika Mantas Ašmonas no Lietuvas.

Rīga Open kalpoja, kā izlases atlases sacensības Eiropas čempionātam armvrestlingā, kas no 5. līdz 12. maijam notiks Lietuvas pilsētā Druskininkai.