Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Aicina pieteikties skriešanas seriālam "Izskrienam Rīgu!"

Aicina pieteikties skriešanas seriālam "Izskrienam Rīgu!"
Publicitātes foto

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina bērnus un jauniešus, pieaugušos un seniorus pieteikt dalību skriešanas seriālam "Izskrienam Rīgu!”, kurā šogad paredzēti četri posmi – Lucavsalā, Grīziņkalnā, Arkādijas parkā un Kronvalda parkā. Tautas sporta skrējiena seriāls četros posmos tiek organizēts, lai popularizētu skriešanu kā veselīga dzīvesveida pamatu visu vecumu mērķauditorijai, kā arī, lai dotu iespēju ģimeņu aktīvai brīvā laika pavadīšanai.

Jau otro gadu Rīgas iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties skriešanas seriālā "Izskrienam Rīgu!”, kurā ikviens aktīva dzīvesveida piekritējs, tajā skaitā bērni un pieaugušie var pārbaudīt savu sportisko sagatavotību Bērnu grupas skrējienā, Tautas grupas un Meistarības grupas distancē.

Šogad līdztekus skrējienam ikvienā pasākuma norises vietā paredzēti arī nelieli teorētiski un praktiski izglītojoši semināri. Pirmais seriāla posms "Skrējiens Daugavas vidū” notiks 31.maijā Lucavsalā, kad dalībniekiem būs iespēja iegūt informāciju par vispārējo fizisko sagatavotību. Otrais posms "Vārnu ielas republika un citas komandas” notiks 28.jūnijā Grīziņkalnā, kad klātesošie tiks iepazīstināti arī ar speciālās fiziskās sagatavotības pamatprincipiem.

Trešais posms "Burvīgā Pārdaugava” risināsies 23.augustā Arkādijas parkā, kur skrējēji varēs uzzināt par funkcionālo sagatavotību un uzturu. Savukārt skriešanas seriāla noslēguma posms notiks 13.septembrī Kronvalda parkā, kad būs labāko un aktīvāko seriāla dalībnieku apbalvošana. Sacensību sākums visos posmos plkst.11:00.

Ikvienam ir iespēja iesaistīties skriešanas seriālā un piedalīties vienā vai vairākos posmos. Skriešanas seriāla nolikums un pieteikšanās elektroniskā veidlapa atrodama interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja