Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Informēs par pirmo reizi notiekošo "Lāčplēšu krosu"

Trešdien, 24. septembrī, plkst. 11.00 Rīgas domes telpās, Rātsnamā (Rātslaukums 1), Portretu zālē notiks preses konference, kurā informēs par Rīgā pirmo reizi notiekošo patriotisma mēneša sporta pasākumu "Lāčplēšu kross”.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, 2012. gada Londonas Olimpisko spēļu otrās vietas – sudraba medaļas ieguvējs pludmales volejbolā Mārtiņš Pļaviņš un arī pasākuma organizatoru pārstāvji, biedrības "Par stipru Latviju” valdes loceklis Juris Kokainis un biedrības "Notikumu aģentūra” pārstāvis Gatis Dzeguze.

"Lāčplēšu kross” plānots kā atraktīvs, saliedējošs un patriotisks skrējiens par Latviju, kur trasē dalībniekiem būs jāpārvar vienkārši veiklības un spēka elementi, piemēroti pilsētvidei un norises vietas infrastruktūrai. Pasākumā galvenais uzsvars tiks likts uz patriotismu, nacionālajām sajūtām, drošsirdību un savstarpējo vienotību. Valdīs patriotiska gaisotne un ārpus sacensībām gan dalībnieki, gan atbalstītāji varēs nodoties interesantām, Lāčplēša cienīgām aktivitātēm”, gaidāmo pasākumu raksturo tā organizatori.

Skrējienu par Latviju "Lāčplēšu kross” rīko Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un biedrība "Par stipru Latviju”. Pasākumu atbalsta 'Medrull”, informatīvie sponsori: ziņu aģentūra BNS, radio STAR FM, portāls inbox.lv, elektroniskā skolvadības sistēma E-klase un sportacentrs.com.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja