Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Rīgas dome piešķir līdzfinansējumu "Lāses kausam"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgas dome piešķir līdzfinansējumu "Lāses kausam"
"Lāses kauss 2014”
Foto: volejbols.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja šodien nolēma piešķirt 4527 eiro līdzfinansējumu volejbola finālsacensību „Lāses kauss 2014” organizēšanai. Finansējums piešķirts no finanšu līdzekļu rezerves izglītības, kultūras un sporta pasākumu atbalstam, informē galvaspilsētas sporta vadība.

Finālsacensības „Lāses kauss 2014” notiks 29. martā Rīgā, Skonto hallē. „Lāses kausa” sacensības tiek organizētas trīspadsmito reizi, un gadu gaitā tās ir kļuvušas par gaidītākajām volejbola sacensībām jauniešu vidū. Šogad finālsacensībās kopumā piedalīsies 118 komandas, no Rīgas būs 24 komandas.

Sacensībām ir divi posmi - atlases kārta un finālsacensības. Pirmajā posmā jeb atlases kārtā šogad piedalījās 76 pilsētas un novadi, tika pārstāvētas 264 skolu 714 komandas, kopskaitā 5984 dalībnieki.

Kā sola organizatori, paralēli volejbola finālspēlēm, notiks dažādas interesantas aktivitātes un darbosies radošās darbnīcas, kurās jaunieši varēs parādīt savu veiklību, precizitāti un radošās idejas.

Volejbola sacensības „Lāses kauss 2014” organizē Latvijas Volejbola federācija sadarbībā ar atbalstītājiem.

Izmantotie resursi:
www.sports.riga.lv