Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Piektdien notiks "Rīgas Sporta laureāts 2014"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Piektdien notiks "Rīgas Sporta laureāts 2014"
"Rīgas Sporta laureāta" balvas
Foto: sports.riga.lv

12. decembrī plkst. 18.00 kultūras pilī "Ziemeļblāzma" (Ziemeļblāzmas iela 36) svinīgā noslēguma ceremonijā "Rīgas Sporta laureāts 2014" sveiks galvaspilsētas labākos sportistus, trenerus, sporta komandas, kā arī pasniegs balvu par mūža ieguldījumu un noteiks 2014. gada sporta notikumu Rīgā.

Pasākumā balvas pasniedz vairākās nominācijās: „Rīgas labākais sportists/te”, „Rīgas labākais paralimpiskais sportists/te”, „Rīgas labākā sporta spēļu komanda”, „Rīgas labākā ekipāža/komanda”, „Rīgas labākais treneris”, „Gada notikums sportā”, kā arī „Uzlecošā zvaigzne sportā” un nominācijā „Par mūža ieguldījumu sportā”.

Šogad nominantu vidū ir tādi zināmi sportisti kā pludmales volejbolisti Mārtiņs Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, cīkstone Laura Skujiņa, kā arī pirmoreiz basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota.

Konkursu „Rīgas sporta laureāts 2014” organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, lai izvērtētu un apbalvotu labākos galvaspilsētas sportistus, trenerus, sporta darbiniekus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī par ieguldījumu sportiska dzīves veida popularizēšanā un veicināšanā.

Kā jau ziņots, pagājušajā gadā par Rīgas labāko sportistu tika atzīts džudists Jevgeņijs Borodavko, bet labākā sportiste bija cīkstone Laura Skujiņa.

"Rīgas Sporta laureāts 2014" nominantu saraksts
1. Diāna Mitrjaikina
2. Jeļena Ostapenko
3. Anete Jēkabsone-Žogota
4. Vita Matīse
5. Laura Skujiņa
6. Dana Kolidzeja
7. Gaļina Broka
8. Jānis Gailītis
9. Visvaldis Freidenfelds
10. Mārīte Lūse
11. Karīna Šakurova
12. Aigars Aglenieks
13. Poļina Rožkova
14. Latvijas sieviešu kērlinga izlase - Sporta klubs "OB"
15. RTU/ Robežsardze
16. "TTT Rīga"
17. Jeļena Rubļevska
18. Pāvels Švecovs
19. Mārtiņš Pļaviņš
20. Aleksandrs Solovejs
21. Kārlis Treijs
22. Anastasija Krivošejeva
23. Andrejs Magers
24. Kārlis Krišs Matuzels
25. Elvijs Misāns
26. Jānis Šaltāns
27. Jānis Blūms
28. Toms Petruševics
29. Jānis Skredelis
30. Eiropas komandu čempionāts vieglatlētikā
31. Eiropas kauss Sprinta triatlonā
32. Nordea Rīgas maratons

Izmantotie resursi:
www.sports.riga.lv