Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē notiks tradicionālais "Vecāķu skrējiens"

Nedēļas nogalē notiks tradicionālais "Vecāķu skrējiens"
Publicitātes foto

Nedēļas nogalē, 6. septembrī, no plkst. 11.45 jau 27. reizi notiks tradicionālais un tautā iecienītais "Vecāķu skrējiens”, kurā gan bērni, gan pieaugušie un seniori aicināti pārbaudīt savu sportisko meistarību dažādās distancēs.

Sacensību centrs un starta vieta paredzēta Vecāķu pludmalē pie glābšanas stacijas. Skrējiens notiks vairākās grupās: Meistarības klasē, kur distances garums 10 un 5 kilometri, Veselības klasē, kur distance ir 5 kilometri gara un Bērnu grupā, kur skrējiena distance ir 300 un 600 metrus garas. Sacensības norisināsies pa Vecāķu pludmali un tai pieguļošo meža un kāpu zonu.

Sacensību sākums plkst. 11.45, kad starts tiks dots bērnu grupām, plkst. 12.30 startēs 10 kilometru skrējēji, 10 minūtes vēlāk distancē dosies 5 kilometru skrējēji. Pērn "Vecāķu skrējiens” pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu. Kopumā uz starta izgāja 431 dalībnieki, no kuriem 130 bija bērni.

Papildinformācija par skrējienu, pieteikšanās kā arī sacensību nolikums pieejama interneta vietnē – Sportlat . Sacensības atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, tās organizē biedrība "Sporta klubs "SportLat”".

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja