Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Klermona turpina perfekti

Juris Miņins
Juris Miņins

Klermona turpina perfekti
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika izspēlētas Eiropas regbija Čempionu kausa otrās kārtas spēles un uz šo brīdi tikai Klermonas komanda no diviem mačiem ir guvusi maksimālo iespējamo rezultātu, proti, 10 punktus.

Lai arī Klermonas komanda tika ielozēta ne tajā vieglākajā grupā, viņi pirmajā kārtā pārspēja Anglijas Premjerlīgas vicečempionus Ekzeteras "Chiefs", bet otrajā kārtā tika galā ar sev labi zināmo Bordo komandu – 49:33.

Jāsaka gan, ka pirmais puslaiks neliecināja par Klermonas pārliecinošo panākumu, jo abas komandas spēja parādīt diezgan saturīgu regbiju, tajā pašā laikā abas arī guva punktus. Otrajās 40 minūtēs gan laukuma saimnieki parādīja savu spēku – guva piecus piezemējumus, kas Bordo regbistiem, kuri arī nesēdēja rokas klēpī salikuši, izveidojot trīs piecu punktu uzbrukumus, liedza pacīnīties par uzvaru.

Interesanti, ka jau otrajā kārtā vairs tikai trīs komandas spēlē bez zaudējumiem, tā ir Londonas "Saracens", kas ir pašreizējie Anglijas Premjerlīgas čempioni, kā arī Pro12 iepriekšējās sezonas labākā vienība, Konahta.

Savukārt Francijas čempionvienība, Parīzes "Racing 92", ar 17:27 piekāpās Lesteras "Tigers". Parīziešiem šī gan bija pirmā spēle šīssezonas Eirokausos, jo pirmo maču pret Munsteras vienību, kā ziņojām, atcēla.

Līdz ar otrās kārtas beigām, Čempionu kausā arī ir iestājies pārtraukums, kurš ilgs līdz 9. decembrim.

Čempionu kauss regbijā, 2. kārta

MājniekiViesiRezultāts
Seilas "Sharks"Tulona5:15
MunsteraGlāzgovas "Warriors"38:17
KlermonaBordo49:33
KastraNorthemptonas "Saints"41:7
"Saracens""Scarlets"44:26
UlsteraEkzeteras "Chiefs"19:18
MonpeljēLeinstera22:16
"Zebre"Konahta7:52
Tulūza"Wasps"20:20
Lesteras "Tigers""Racing 92"27:17

Izmantotie resursi:
epcrugby.com