Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Saulītes un Baranova “Enisey-STM” uzzina eirokausu pretiniekus

Juris Miņins
Juris Miņins

Saulītes un Baranova “Enisey-STM” uzzina eirokausu pretiniekus
Uldis Saulīte ar "Continental Shield"
Foto: enisei-stm.ru

Līdz ar Čempionu kausa grupu izlozi, Eiropas profesionālā klubu regbija savienība (EPCR) ir izlozējusi arī Izaicinājuma kausa grupas. Savus pretiniekus ir uzzinājuši arī Krasnojarskas “Enisey-STM”, kuru pārstāv Latvijas regbisti Uldis Saulīte un Jurijs Baranovs.

Jāsaka, ka Krasnojarskas “Smagā mašīna” ir tikusi sev ļoti zināmā kompānijā, jo jau otro reizi viņi ir ielozēti ar Ņūportas Gventas “Dragons”, kā arī Ņūkāslas “Falcons”, kuri bija Sibīrijas komandas pretinieki pirmajā eirokausu sezonā. Jāpiebilst, ka abas šīs komandas, spēlējot izbraukumā, bija spiestas atzīt “Enisey-STM” pārākumu. Trešā Krasnojarskas komandas pretiniece gaidāmajā Izaicinājuma kausa sezonā būs Francijas čempionātā spēlējošā Bordo vienība, kas jau vairākas sezonas pēc kārtas ir apmeklētākā regbija komanda Eiropā.

Interesanti, ka otrā Krasnojarskas komanda, kas turnīram kvalificējās tiekot “Continental shield” finālā, “Krasny Yar” ir tikusi vienā grupā ar turnīra iepriekšējās sezonas uzvarētājiem Parīzes “Stade Francais”, Edinburgu no Pro12 un Anglijas Premjerlīgas jaunpienācēju (“Championship” uzvarētāju) Londnas “Irish”.

Grupu turnīrs norisināsies no 12. oktobra līdz 21. janvārim, bet izslēgšanas mači sāksies 29. martā. Fināls, tāpat kā Čempionu kausam, norisināsies Spānijā, Bilbao pilsētā un tā norise ir ieplānota 11. maijā.

Izaicinājuma kauss regbijā, 2017./2018. sezona

#1. grupa2. grupa3. grupa4. grupa5. grupa
1.ŅūkāslaBluesGlosteraStade FrancaisBrive
2.DragonsSharksPoEdinburgaKonahta
3.BordoLionaZebreIrishVustera
4.Enisey-STMTulūzaAžēnaKrasny YarOjona

Izmantotie resursi:
Home : European Professional Club Rugby (EPCR)