Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Arlekīni" Izaicinājuma kausu sāk ar pārliecinošu uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Arlekīni" Izaicinājuma kausu sāk ar pārliecinošu uzvaru
Foto: planetrugby.com

Vakar vakarā tika aizvadīta pirmā spēlē Eiropas regbija Izaicinājuma kausā, kurā Anglijas Premjerlīgu pārstāvošā "Harlequin" vienība ar 43:21 pārliecinoši pieveica Francijas Top 14 čempionāta komandu "Stade Francais".

Izaicinājuma kausa pirmajā mačā tikās divas galvaspilsētu vienības, Londonas "Harlequin" un Parīzes "Stade Francais". Turklāt, abas šīs komandas var uzskatīt par pretendentēm uz visaugstākajiem sasniegumiem šīssezonas turnīrā. Tiesa, pirmajā mačā, kā jau tas sportā gadās, kādam bija arī jāzaudē, turklāt, pretēji gaidītajam, zaudējums bija arī diezgan pārliecinošs.

Londonas komanda, ja mēs velkam paralēles ar vieglatlētiku, uzreiz izleca no starta blokiem un pirmajās 40 mača minūtēs aizskrēja no saviem sekotājiem pat neatskatoties. Viss sākās ar Džo Mārlera piezemējumu piektajā minūtē, bet pēc aizvadītas pusstundas mača rezultāts bija jau 21:0. Savukārt pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 31:7 par labu "Harlequin".

Otrā puslaika sākumā Tims Visers otro reizi mačā piezemēja bumbu ieskaites zonā un, lai arī Parīzes "Stade Francais" otrajā puslaikā guva divus piezemējumus (Klements Dažēns, Viljams Albērs) un uzvarēja šo mača nogriezni ar 14:12, ar to bija daudz par maz, lai pakutinātu nervus mājniekiem.

Izaicinājuma kausa izcīņas pirmā kārta turpināsies šodien ar četriem mačiem, bet noslēgsies rītvakar. Tāpat rītdien, 11:00 pēc Latvijas laika, savu pirmo spēli šīssezonas turnīrā aizvadīs Krasnojarskas "Enisey-STM" komanda ar Juriju Baranovu un Uldi Saulīti sastāvā.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com

  -1 [+] [-]

, 2016-10-14 10:04, pirms 8 gadiem
?