Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:552, Did:0, useCase: 3

Red Bull Crashed Ice atlasē noskaidrots otrais finālistu piecinieks

Red Bull Crashed Ice atlasē noskaidrots otrais finālistu piecinieks
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Trešdien, 6. Janvārī, Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā vairāk kā 100 skatītāju priekšā notika „Red Bull Crashed Ice” Valmieras posma atlase, kurā tika noskaidroti pieci ātrākie un izveicīgākie slidotāji.

40 dalībnieku konkurencē ātrāko rezultātu uzrādīja Guntis Bundzenieks, kas trasi pieveica 35,41 sekundēs, aiz sevis atstājot Bruno Holstu un Mārtiņu Seisumu, bet 4. un 5. vietā attiecīgi ierindojās Edijs Cīrulis un Viktors Kaļīņins. Šiem pieciem vīriem svētdien „Arēnā Rīga” būs jāsacenšas ar pieciem labākajiem no 5. janvārī notikušā Daugavpils atlases posma, kur ātrākie bija: Ivans Kokins, Vitālijs Leščovs, Ilvars Garbovskis, Anatolijs Ļeončiks un Imants Ručevskis. Šiem vīriem finālā pievienosies vēl pieci no ventspils atlases posma, kas notiks 8. janvārī un Rīgas atlases posma, kas notiks 10. janvārī dažas stundas pirms fināla.

Vidzemes atlasē piedalījās arī divas sievietes, kas izpelnījās plašu skatītāju atbalstu. Veiklākā izrādījās Ivita Krūmiņa ar rezultātu 46,40, arī viņai būs jāstartē Rīgā, lai noskaidrotu labāko dāmu konkurencē. Specbalvu par dalību vārtsarga ekipējumā saņēma Māris Lotko.

Ventspils un Rīgas posmiem dalībnieki joprojām var reģistrēties sportacentrs.com sadaļā Red Bull Crashed Ice. Reģistrācija beidzas iepriekšējās dienas divpadsmitos vakarā – respektīvi 8. janvārī plkst.0.00 Ventspils atlasei un 10. janvārī plkst 0.00 Rīgas atlasei. Dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadu veciem, var piedalīties gan vīrieši, gan sievietes. Patlaban reģistrējušies ap 300 dalībnieku, lielākā konkurence būs Rīgas atlasē. Atlase notiek ledus hallēs ar dažādiem šķēršļiem, asiem pagriezieniem un lēcieniem, lai pārbaudītu braucēju slidošanas prasmes. Šādā veidā kvalificējas „ Red Bull Crashed Ice” dalībnieki arī citur pasaulē.