Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:552, Did:0, useCase: 3

Šodien sākas Red Bull Crashed Ice

Otrdien, 5. janvārī, Daugavpiī sākas Red Bull Crashed Ice Latvijas atlase. Tajā tiks noskaidrots pirmais finālists, kas Rīgā cīnīsies par iespēju piedalīties "Red Bull Crashed Ice" Pasaules čempionātā.

Lai piedalītos 2010. gada pasaules čempionātā, sava vieta komandā būs jāizcīna Latvijas nacionālājā atlasē, kur notiks četri reģionālie posmi. Nav obligāti jābūt profesionālam hokejistam vai slidotājam (taču šīs iemaņas var nākt par labu), mūsu vienīgais nosacījums: „Ja ērti jūties uz hokeja slidām un esi gatavs jaunam un trakam izaicinājumam, tev jābūt Latvijas komandā!” Dalībniekiem jābūt vecākiem par 18 gadiem, taču dzimumam nav nozīmes.

Daugavpils atlases posmam sekos vēl trīš reģionālie atlases posmi, kurā noskaidrosies finālisti, kas 10. janvārī Rīgā cīnīsies par iespēju būs Red Bull Crashed Ice Latvijas komandā.
Red Bull Crashed Ice Vidzemes atlases posms
6. janvāris, plkst. 18.00, Valmiera, "Vidzemes Olimpiskais centrs"
Red Bull Crashed Ice Kurzemes atlases posms
8. janvāris, plkst. 18.00, Ventspils, "Olimpiskais centrs "Ventspils"
Red Bull Crashed Ice Zemgales un Rīgas atlases posms
10, janvāris, plkst. 14.00, Rīga, „Arēna Rīga”
Fināls
10. janvāris, plkst. 18.00, Rīga, „Arēna Rīga”

Pieteikšanās Latvijas atlases posmiem notiek mājaslapā Sportacentrs.com, kur izveidota speciāla Red Bull Crashed Ice sadaļa. Reģistrācija Vidzemes posmam internetā beigsies 6. janvārī plkst. 9:00. Reģistrēties varēs arī pasākuma uz vietas, taču jāierodas vismaz pusstundu pirms sākuma un jābūt pilnā hokeja drošības ekipējumā. Vairak informācijas: redbull.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja