Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Notiks lielākās orientēšanās stafešu sacensības Baltijā

Notiks lielākās orientēšanās stafešu sacensības Baltijā
Foto: LOF preses dienests

Svētdien, 31. augustā Rīgā, mežā pie Jaunciema, notiks lielākās orientēšanās stafešu sacensības Baltijā - “Klubu stafetes”. Sagaidāms, ka tautas orientēšanās sacensību “Magnēts” rīkotajās klubu sacensībās piedalīsies aptuveni 700 dalībnieki no četrām valstīm.

Šogad “Klubu stafetes” norisināsies jau 11. reizi. Sacensības gadu gaitā ir kļuvušas par populārākajām un nozīmīgākajām orientēšanās klubu sacensībām Latvijā. Šogad būs otrais gads, kad šajās sacensībās piedalīsies arī ārzemju klubi - šogad no Igaunijas, Lietuvas un Krievijas.

Katrai komandai jāsastāv no 10 dažādu dzimuma un vecuma orientieristiem, kas septiņu etapu laikā veiks stafeti. Šāds sacensību formāts nodrošina to, ka aktīvi piedalās dažādu paaudžu orientēšanās kluba biedri.

Sacensībām ir pieteikušās 70 komandas, kas veido 700 dalībnieku sarakstu - tas ir jauns šo sacensību rekords, kas padara šīs sacensības par vienām no lielākajām orientēšanās sacīkstēm Latvijā.

Pērn par uzvarētājiem kļuva Rīgas klubs IK “Auseklis”, bet šogad viņiem nopietnāko konkurenci cīņā par uzvaru varētu sagādāt iepriekšējie čempioni - cits Rīgas klubs “Ozons”. Spēcīgas komandas ir pieteikuši arī OK “Saldus”, Cēsu orientieristi no OK “Meridiāns”, “Madonas BJSS/OK Arona”, OK “Ziemeļkurzeme” un citi klubi no visas Latvijas.

Vairāk informācijas par sacensībām atrodams šeit:
magnets.lv