Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"DeWALT FIM Speedway of Nations 2": Latvija pret pasaules spīdveja braucējiem

Juris Grīns
Juris Grīns

"DeWALT FIM Speedway of Nations 2": Latvija pret pasaules spīdveja braucējiem
Foto: FIM Speedway

Spīdveja sacensību rīkotājs Latvijā D4K SIA uzsācis sadarbību ar DeWALT produkcijas oficiālo izplatītāju un servisa centru Baltijas valstīs Lic Gotus SIA, zīmolam kļūstot par 2023. gada FIM pasaules nāciju kausa U-21 vecuma grupā nosaukuma sponsoru. 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 šī gada 11. augustā notiks Rīgā, Biķernieku trases spīdveja stadionā un sacensībās kopumā piedalīsies septiņu valstu pārstāvji – Latvijas spīdveja motosportistu komandai sacenšoties ar Austrālijas, Čehijas, Dānijas, Lielbritānijas, Polijas un Vācijas vienaudžiem.

2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 (SON2) startēs spīdveja pasaules jaunie talanti – braucēji, kuri vēl nav sasnieguši 21 gada vecumu. Neskatoties uz savu vecumu, šie motosportisti startē ar tehniski tieši tādiem pašiem motocikliem, kādus izmanto jau pieredzējušie FIM Speedway Grand Prix braucēji. Kā jau spīdvejā ierasts, arī SON2 braucienos startē pa četriem braucējiem – pāros pārstāvot savu valstsvienību. Saglabājot spīdveja dinamisko braucienu raksturu, braucēji četru apļu garumā sacenšas par iespējami augstāku pozīciju finišā un iespējami vairāk punktiem pārstāvētajai valstij – uzvarētājam izcīnot 4 punktus, otrās vietas ieguvējam – 3 punktus, trešās vietas ieguvējam – 2 punktus, bet brauciena lēnākajam dalībniekam paliekot bez punktiem. Jo vairāk punktu nācijas braucēji izcīnīs, jo lielākas iespējas valstsvienībai turpināt dalību sacensībās un kvalificēties finālam.

“Ir patiess prieks uzsākt sadarbību ar “DeWALT” produkcijas oficiālo izplatītāju Baltijas valstīs “Lic Gotus”, kas parūpēsies ne vien par tehnisko atbalstu sacensību sarīkošanā, bet arī kļūs par sacensību nosaukuma sponsoru! Piektdien, 11. augustā aicinu uz 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2, sacensību laikā apmeklējot fanu zonu, kur “Lic Gotus” nodrošinās aizraujošas aktivitātes ar unikālām balvām. Ņemot vērā spīdveja dinamiskos braucienus, starpvalstu sāncensību un faktu, ka pēc ilgāka laika šīs būs tādas kā Biķernieku spīdveja stadiona ugunskristības, iedrošinu visus interesentus rast laiku un ar savu klātbūtni atbalstīt Latvijas jaunos spīdveja braucējus!” ieplānot 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 aicina sacensību rīkotājs Daniels Kārkliņš.

“Gluži kā FIM Speedway of Nations 2 braucējus, arī “DeWALT” zīmola kvalitāti raksturo precizitāte, jauda un izturība. Esam priecīgi un lepni kļūt par 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 pasaules komandu čempionāta jauniešiem nosaukuma sponsoru, apmeklētājiem garantējot ne vien spraigus un aizraujošus sacensību momentus, bet arī dažādas aktivitātes “DeWALT” fanu zonā. Viena no tām būs mūsu demo busiņš – apmeklētājiem ļaujot izmēģināt jaudīgos un inovatīvos elektroinstrumentus, redzēt demonstrācijas, kā arī saņemt konsultācijas un ieteikumus no mūsu profesionāļiem.

Aktīvākos interesentus iepriecināsim ar pārsteiguma balvām, ikvienam apmeklētājam sniedzot iespēju iegriezt lielo laimes ratu un cīnīties par unikālu galveno balvu – jaudīgo DeWALT McLaren urbjmašīnu-skrūvgriezi, kas ierobežotā skaitā tapusi sadarbībā ar “Formula 1” komandu “McLaren”. Tāpat būs iespējams iegūt arī vairākas citas veicināšanas balvas, kā arī “DeWALT” fanu zonas aktivitātēm varēsiet sekot līdzi “Lic Gotus” Facebook un Instagram sociālo tīklu kontos. Uz tikšanos 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2!” apmeklēt sacensības aicina “DeWALT” produkcijas oficiālā izplatītāja Baltijas valstīs “Lic Gotus” valdes priekšsēdētājs Gustavs Oto Švinka.

2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 (11. augusts):

11.30Teritorija atvērta apmeklētājiem
12.00Oficiālie treniņbraucieni
15.30Autogrāfu sesija
17.45Atklāšanas ceremonija
18.002023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 starts
~20.45Apbalvošanas ceremonija

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts
RA Events