Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Renē Bahs atgriežas Daugavpilī

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Dāņu spīdvejists Renē Bahs atgriežas Daugavpils "Optibet Lokomotīve" rindās un pārstāvēs mūsu komandu 2024. gada Polijas 2. līgas čempionātā. Pagājušajā gadā Bahs nepabeidza sezonu smaga savainojuma dēļ, bet šosezon pārstāvēja Tarnuvas komandu "Azoty Unia".

Aizvadītajā sezonā Renā Bahs bija otrs labākais Tarnuvas komandas rindās - caurmērā vienā braucienā viņam bija 1,93 punkti, kas deva 12. vietu starp visiem Polijas 2. līgas spīdvejistiem. Tarnuvas komandā Baham priekšā bija tikai Pāvels Mesjoncs ar caurmērā 2,08 punktiem braucienā.

2022. gadā Bahs jau pārstāvēja Daugavpils komandu un bija viens no tās līderiem, taču paspēja aizvadīt "Loko" rindās tikai piecus mačus - pēc smaga kritiena un gurna savainojuma Dānijas līgas mačā sezona Baham beidzās. Piecos aizvadītajos mačos Renē caurmērā vienā braucienā ieguva 2,15 punktus un bija viens no labākajiem visā 2. līgā.

“Esmu ļoti priecīgs, ka atkal esmu Daugavpilī Mans 2022.gada laiks, ko es plānoju pavadīt ar klubu, tika saīsināts savainojuma dēļ, taču pat tājā īsajā laikā sapratu, ka man ļoti patika komanda un jūsu treks. Ar nepacietību gaidu 2024.gadu, kad varēšu atgriezties un atkal sveikt visus līdzjutējus, un, cerams, šoreiz būs veiksmīga sezona,” tā Renē uzrunāja "Loko" līdzjutējus.

Bahs savulaik bija viens no labākajiem Dānijas junioriem, 2010. gadā viņš kļuva par Dānijas junioru čempionu, bet pieaugušo izlases rindās kļuva par Pasaules kausa ieguvēju (toreiz komandā rezervistam vajadzēja būt junioram). Tik pieredzējis un meistarīgs braucējs daugavpiliešiem nākamsezon ļoti noderēs. Atgādināšu, ka pirms pāris dienām tika panākta vienošanās ar austrālieti Džastinu Sedžmenu.