Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Sākas biļešu tirdzniecība uz FIM pasaules spīdveja čempionāta Latvijas posmu

Juris Grīns
Juris Grīns

Sākas biļešu tirdzniecība uz FIM pasaules spīdveja čempionāta Latvijas posmu
Foto: FIM SGP Latvia-Riga

Šodien "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās un interneta vietnē uzsākta ieejas biļešu tirdzniecība uz 2024. gada septembrī Latvijā paredzētajām FIM pasaules spīdveja čempionāta sacensībām. Šis būs jau otrais gads pēc kārtas, kad Rīgas Biķernieku trasē divus vakarus pēc kārtas norisināsies augstākā sportiskā līmeņa spīdveja sacensības – vispirms, piektdien, 6. septembrī, notiekot 2024 DeWALT FIM Speedway GP2 posmam, bet sestdien, 7. septembrī – 2024 FIM Speedway Grand Prix posmam. Ieejas biļetēm līdz 2024. gada 31. janvārim noteikta pazemināta cena.

2023. gada sezonas gaitā nosvinot savas pastāvēšanas simtgadi, FIM pasaules spīdveja čempionāts nākamgad uzsāks jaunu ciklu, kurā nozīmīgu lomu spēlēs arī Latvija, kura nākamgad būs viena no retajām rīkotājvalstīm, kur pasaules spīdveja sacensības norisināsies divus vakarus pēc kārtas – šāda iespēja bez Rīgas būs vien Zviedrijā un Polijā. Pie tam, ne mazāk nozīmīgs un vēsturisks arī ir fakts, ka nākamgad visos FIM Speedway Grand Prix posmos startēs latviešu braucējs Andžejs Ļebedevs – ko tādu, pašmāju spīdveja entuziasti vēl nebūs pieredzējuši. Un šādā sezonā, tieši Rīgas Biķernieku spīdveja treks divus vakarus pēc kārtas uzņems pasaules ātrākos braucējus – vispirms par uzvaru sacentīsies jaunieši U-21 vecuma grupā, bet dienu vēlāk jau “Grand Prix” braucēji.

Sagaidot nākamā gada sacensības, skatītājiem būs plašas iespējas izvēlēties sev tīkamāko sēdvietu. Biķernieku spīdveja stadiona pastāvīgajās tribīnēs būs pieejami astoņi skatīšanās sektori. Tāpat nākamgad paredzēts arī nozīmīgs jaunums – “DeWALT Tribīne”, kas atradīsies otrpus Biķernieku spīdveja stadiona pastāvīgajām tribīnēm, un kas būs vienīgā tribīne, kuras apmeklētājiem būs pārredzama dalībnieku zona jeb “piti”.

Spīdveja interesentiem norādām, ka ieejas biļetes iespējams iegādāties gan uz vienas dienas (piektdienas vai sestdienas) sacensībām, gan vienlaicīgi uz abu dienu posmiem. Apmeklētājiem jāņem vērā, ka ieejas biļešu tirdzniecība paredzēta vairākos termiņos, pirmajā no tiem – līdz 2024. gada 31. janvārim, ieejas biļetes būs pieejamas par visizdevīgāko cenu, pēc tam to cenai pakāpeniski pieaugot. Tāpat biļešu cenas variēs atkarībā no izvēlētā skatīšanās sektora – sānu sektori (lētāki), centrālie sektori, DeWALT sektors vai VIP sektors (dārgāks). Visos tirdzniecības periodos, ieejas biļetes par samazinātu cenu paredzētas nepilngadīgiem jauniešiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti, bet bērniem līdz sešu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja sacensībās paredzēta bez maksas.

Iegādāties FIM Speedway Grand Prix Latvijas sacensību ieejas biļetes, kā arī uzzināt plašāku informāciju par visām biļešu kategorijām un cenām iespējams “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un interneta vietnē šeit: https://www.bilesuparadize.lv/lv/cu...

“Apzinoties, ka uz Speedway Grand Prix sacensībām Rīgā iespējams izvēlēties starp vairākām dažādām sēdvietu kategorijām, uzsākot ieejas biļešu tirdzniecību aicinu spīdveja interesentus rūpīgi iepazīties ar “Biļešu Paradīze” izvietoto informāciju un izdarīt sev piemērotāko izvēli. Tāpat mūsu apmeklētājus iedrošinu savu izvēli izdarīt iespējami laicīgi – ja spīdvejs mājo Jūsu sirdīs, atcerieties, ka sēdvietu skaits visos sektoros ir ierobežots. Izmantojiet izdevību ieejas biļetes iegādāties iespējami ātrāk, kamēr tās ir lētākas, un kamēr sēdvietu izvēle ir plašāka – nodrošiniet sev labāko sēdvietu, lai izbaudītu unikālo atmosfēru tribīnēs, vērojot kā motobraucēji traucas pa spīdveja apli ar motocikliem, kuriem nav bremžu!” uzsākot ieejas biļešu tirdzniecību izsakās sacensību rīkotājs Daniels Kārkliņš.

     [+] [-]

, 2023-12-07 18:38, pirms 5 mēnešiem
Sajutuši naudas smaku.Jūs tak aizrīsieties ar tādām biļešu cenām!
Pat nespējat noorganizēt kvalitatīvu apgaismojumu stadionā,ka GP sākas 12:00!

     [+] [-]

, 2023-12-07 22:23, pirms 5 mēnešiem
cena iespaidīga, jāpiekrīt