Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi spīdveja ''Grand Prix'' posms notiks Rīgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pirmo reizi spīdveja ''Grand Prix'' posms notiks Rīgā
Foto: FIMSpeedway.com

Latvijas spīdveja ''Grand Prix'' posma organizatori informē, ka no šī gada 11. līdz 12. augustam pirmo reizi Latvijas galvaspilsēta Rīga Biķernieku trasē uzņems čempionāta posmu spīdvejā. Tribīnēs būs pieejamas četru tūkstošu līdzjutēju apjomīgas sēdvietas, bet biļetes iespējams iegādāties jau šobrīd.

Spīdvejā netrūkst spraigu momentu. Sacensības ir skatītājiem aizraujošas, jo sportisti līkumos motociklu ievada sānslīdē un tādā veidā izbrauc visu līkumu – šiem motocikliem nav bremžu un tikai viens pārnesums!

"Latvijā ir diezgan senas spīdveja tradīcijas, par to varu teikt paldies Daugavpils motosportistiem. Tieši no Latgales ir Latvijas stiprākie spīdveja sportisti. Protams, ceru arī uz starta līnijas Rīgas posmā redzēt vismaz vienu latviešu braucēju individuālajās sacensībās. Piektdien sacīkstes aizvadīs Latvijas sportistu izlase, cenšoties sevi pierādīt komandu sacensībās - ''Speedway of Nations 2'', skatītājiem būs par ko turēt īkšķus,” atklāj Mārtiņš Lazdovskis, Latvijas Motosporta federācijas prezidents.

"Līdz sacensību nedēļai mums ir četri mēneši un šobrīd aktīvi strādājam, lai būtu iespēja godpilni Latvijā uzņemt gan pasaules labākos spīdveja sportistus, gan šī sporta veida fanus. CSDD Biķernieku trasē, spīdveja stadionā, varam uzņemt gandrīz 4000 skatītāju. Tas ir neliels skaits, ja salīdzina ar citiem posmiem. Vietu skaits stadionā ir pat trīs līdz četras reizes mazāks nekā citur. Neatkarīgi no tā - biļetes jau tirdzniecībā ir pieejamas un aicinu skatītājus tās iegādāties savlaicīgi. Sēdvietas būs numurētas un samainīt iegādātās biļetes pret citām sēdvietām nebūs iespējams. Sektoros C un D skatītājiem vislabāk būs redzams sacensību starts un finišs, bet pārējos sektoros skatītājiem būs iespēja tuvāk vērot sacensību dalībnieku prasmes trases līkumos,” saka Daniels Kārkliņš, viens no posma organizatoriem

Biļešu tirdzniecības sākumperiodā – laikā līdz 15. maijam – ieejas biļetēm ir noteikta īpaši samazināta cena – tās ir iespējams iegādāties, sākot no astoņiem eiro. Jauniešiem līdz 17 gadu vecumam (ieskaitot) un pensionāriem – visās cenu kategorijās un termiņos tiek piedāvātas biļetes par samazinātu cenu. Biļetes var iegādāties ''Biļešu paradīzē''.

Informāciju sagatavoja:
Spīdveja posma Rīgā organizatori

     [+] [-]

, 2023-04-19 15:20, pirms gada
wow, bomba! Būšu

  +1 [+] [-]

, 2023-04-19 16:47, pirms gada
Tikai Daugavpils, Tikai Lokomotīve !!!

     [+] [-]

, 2023-04-19 21:59, pirms gada
Galvenais,lai treks tiktu pienācīgi sagatavots,un sacensības nenāktos pārcelt uz Daugavpili,kā tas jau reizi ir noticis.

     [+] [-]

, 2023-04-19 22:22, pirms gada
Biļešu cenas 25-40 eiro. Šķiet, tīri OK.

https://www.bilesuparadize.lv/lv/ev...