Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Iespēja klātienē satikt Latvijas spīdveja valstsvienības braucējus

Juris Grīns
Juris Grīns

Iespēja klātienē satikt Latvijas spīdveja valstsvienības braucējus
Foto: FIM Speedway GP

Iepirkšanās centrs "Akropole Alfa" sadarbībā ar pasaules spīdveja sacensību rīkotāju Latvijā izveidojis īpašu aktivitāšu zonu, kurā iepirkšanās centra apmeklētājiem trešdien, 9. augustā, un ceturtdien, 10. augustā, būs iespēja aplūkot pasaules spīdveja čempionāta motociklus, kā arī FIM "Speedway Grand Prix" pasaules čempionāta un FIM "Speedway of Nations 2" pasaules čempionāta jauniešiem uzvarētāju kausu. Savukārt ceturtdien no plkst. 17.00 līdz 17.30 būs iespējams satikties un aprunāties ar Latvijas spīdveja valstsvienības pamatsastāva jauniešu braucējiem – Franci Gustu, Ričardu Ansviesuli un Ernestu Matjušonoku.

Aktivitāšu zona iepirkšanās centrā Akropole Alfa būs izvietota 2. stāvā pie veikala Crocs un darbosies divas dienas – trešdien un ceturtdien – no plkst. 12.00 līdz 19.00, un apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja arī bez maksas piedalīties īpašā aktivitātē, kuras trīs veiksmīgākie iegūs divus ielūgumus uz piektdien paredzētajām 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 sacensībām, lai klātienē atbalstītu Latvijas valstsvienības braucējus Gustu, Ansviesuli un Matjušonoku.

Tāpat klātienē varēs aplūkot trīskārtējā pasaules spīdveja čempiona un daudzkārtējā pasaules spīdveja komandu sacensību zelta medaļu ieguvēja Erika Gundersena, kā arī spīdveja pasaules vicečempiona un četrkārtējā Polijas čempiona spīdvejā Zenona Pleha spīdveja motociklus.

“Ir liels pagodinājums sadarboties ar Akropole Alfa, ļaujot iepirkšanās centra apmeklētājus iepazīstināt ar aizraujošo un dinamisko spīdveja pasauli un, būtiskākais, klātienē sastapt tās galvenos varoņus – Latvijas spīdveja valstsvienības jauniešu braucējus Franci Gustu, Ričardu Ansviesuli un Ernestu Matjušonoku. Esam paredzējuši, ka tieši mūsu valstsvienības braucēji būs tie, kuri noteiks tos trīs laimīgos, kuri jau piektdien varēs klātienē sekot līdzi 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 sacensību braucieniem, tāpēc aicinu visus izmantot iespēju un piedalīties. Uz tikšanos Biķernieku trasē!” tā sacensību rīkotājs Daniels Kārkliņš.

Tāpat oficiāli paziņoti arī 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 braucēji. Latvijas valstsvienības motosportistiem Francim Gustam, Ričardam Ansviesulim un Ernestam Matjušonokam būs jāsacenšas ar kopumā sešu nāciju braucējiem. Paredzams, ka spēcīgākais mūsu valstsvienības konkurents būs Polija, kas FIM Speedway of Nations 2 uzvarētāju kausu izcīnījusi piecpadsmit reizes. Poliju šogad pārstāvēs pašreizējais SGP2 čempions Mateušs Čierniaks, Bartlomejs Kovaļskis un Viktors Pržjemskis. Dānijas valstsvienības sastāvā startēs divi SGP2 braucēji – Emils Breums un Esbens Hjerilds, kuriem pievienosies Jespers Knudsens. Lielbritānija, kas pērn notikušajās SON2 sacensībās izcīnīja trešo vietu, startam šīgada sacensībās izvēlējusies Andersu Rouvu, Denu Gilksu un rezervistu Drjū Kempu. Savukārt 2022. gada sudraba medaļu ieguvēju Čehijas valstsvienības sastāvā iekļauts pērnā gada laureāts Petrs Člupaks, kurš startēs kopā ar Danielu Klimu un Jaroslavu Vaņiceku. Tikmēr Austrāliju pārstāvēs Keinans Rūvs, Džeims Pīrsons un Tate Ziske. Visbeidzot, Vācijas valstsvienības sastāvā iekļauts SGP2 braucējs Noriks Blodorns, kā arī Eriks Bahubers un Patriks Hajeks.

2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2, dalībvalstis un braucēji

Latvija: Francis Gusts (C), Ričards Ansviesulis, Ernests Matjušonoks (R)
Polija: Mateusz Cierniak (C), Bartlomiej Kowalski, Wiktor Przyjemski (R)
Dānija: Emil Breum (C), Esben Hjerrild, Jesper Knudsen (R)
Lielbritānija: Anders Rowe, Dan Gilkes, Drew Kemp (CR)
Čehija: Petr Chlupac (C), Daniel Klima, Jaroslav Vanicek (R)
Austrālija: Keynan Rew (C), James Pearson, Tate Zischke (R)
Vācija: Norick Blodorn (C), Erik Bauchhuber, Patrick Hyjek (R)
(C) Kapteinis
(R) Rezervists

2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2, 11. augusta norises grafiks

11.30 Teritorija atvērta apmeklētājiem
12.00 Oficiālie treniņbraucieni
15.30 Autogrāfu sesija
17.45 Atklāšanas ceremonija
18.00 2023 DeWalt FIM Speedway of Nations 2 starts
~20.45 Apbalvošanas ceremonija

Ieejas biļetes un autostāvvietas biļetes uz Rīgā, Biķernieku trasē, paredzētajām pasaules spīdveja sacensībām pieejamas Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās un internetā Īsta biļešu paradīze - biļetes uz vairāk nekā...

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts
RA Events

     [+] [-]

, 2023-08-08 12:08, pirms 9 mēnešiem
Paldies par info, noteikti aiziešu.

     [+] [-]

, 2023-08-08 12:54, pirms 9 mēnešiem
Es arī

     [+] [-]

, 2023-08-10 19:19, pirms 9 mēnešiem
Nokavēju...
Močī jau izpārdoti...