Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs izceļas Pardubicē - 14 punkti un komandas uzvara

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs izceļas Pardubicē - 14 punkti un komandas uzvara
Andžejs Ļebedevs (pirmais no labās sakranā kīverē) atveda 14 no 15 iespējamajiem punktiem Pardubicē.

Čehijas spīdveja Ekstralīgas otrā posma sacensībās Pardubices mototrekā četru komandu konkurencē uzvarēja mājinieku AMK "Zlata Prilba", kuras rindās labākais bija Andžejs Ļebedevs - viņa rēķinā 14 no 15 iespējamajiem punktiem.

Pardubices komanda summā sakrāja 37 punktus un par četriem punktiem apsteidza AK "Slany" komandu, par 7 punktiem - Liberecas komandu un par 9 punktiem Prāgas komandu AK "Marketa". Andžejs Ļebedevs uzvarēja četros no pieciem braucieniem (katrā braucienā - pa vienam no katras komandas) un tikai vienreiz piekāpās polim Patrikam Vojdilam no Liberecas komandas, kurš savukārt uzvarēja visos braucienos.

Pardubices komandā vēl 9 punkti Vāclava Milika rēķinā, 8 punkti - 17 gadus vecajam junioram Matoušam Kamenikam un 6 punkti Hīnekam Stihaueram.

Pardubices komanda uzvarēja arī pirmajā posmā Prāgā un ir līdere kopvērtējumā. Vēl notiks pa vienām sacensībām Slanos un Liberecā.