Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Vilkiem" un Ļebedevam zaudējums, Gusts - bez punktiem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Vilkiem" un Ļebedevam zaudējums, Gusts - bez punktiem
Andžejs Ļebedevs neapmierināts.

Polijas spīdveja Ekstralīgas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Krosno komanda "Cellfast Wilki", bet 1. līgas čempionātā uzvarēja Franča Gusta pārstāvētā Ostruvas komanda "Arged Malesa", taču Gusts šoreiz bez punktiem.

Ekstarlīgas jaunpienācēji "Vilki" no Krosno viesos ar 34:56 zaudēja Čenstohovas komandai "Tauron Wlokniarz". Ļebedeva rēķinā divas otrās un četras trešās vietas, kas summā deva 8 punktus. "Vilku" rindās tikai austrālietim Džeisonam Doilam izdevās uzvarēt braucienos (trīs reizes un tajā skaitā 13. braucienā, kurā viņš kopā ar Ļebedevu atveda 5:1 uzvaru) un sakrāt vismaz desmit punktus - Doila rēķinā 13 punkti.

Čenstohovas komanda ir spēcīga un būs viena no pretendentēm uz medaļām, īpaši vareni bija abi tās dāņi Leons Madsens un Mikels Mihelsens, taču arī "Vilki" paši šoreiz aizvadīja neveiksmīgu maču. Izņemot Doilu. Čeham Vāclavam Milikam, piemēram, vispaŗ tikai viens punkts četros braucienos. Doils, Kžištofs Kaspžaks un Ļebedevs trijatā atveda 30 no visiem komandas 34 punktiem...

Ostruvas "Arded Malesa" 1. līgas čempionātā savā mototrekā ar 48:41 pārspēja 1. līgas jaunpienācēju Poznaņas komandu PSŽ. Francis Gusts pret savu bijušo komandu startēja divos braucienos un abos finišēja ceturtais. Nekādi neizdevās pielāgot dzinēju sev vēl svešajam Ostruvas mototrekam. "Skoprpioni" pēc 9 braucieniem bija vadībā ar 29:25 un tikai mača galotnē mājiniekiem izdevās gūt uzvaru.

Jau šodien Ostruvas komandai nākmais mačs - savā mototrekā ar Lodzas "Orzel".

     [+] [-]

, 2023-05-16 18:59, pirms gada
Žēl, ka Krosno zaudēja arī Lublinā.