Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallijsprintā Jēkabpilī startēs arī A.Neikšāns un Svilis

Juris Grīns
Juris Grīns

Rallijsprintā Jēkabpilī startēs arī A.Neikšāns un Svilis
Andis Neikšāns ar "BMW M3"
Foto: Dace Janova (4rati.lv)

Latvijas rallijsprinta čempionāta posmā "Viduslatvija 2013", kas 17. augustā norisināsies Jēkabpilī un tās apkaimē, startēs arī Andis Neikšāns un Mārtiņš Svilis.

Tā kā līdz sacensībām vēl atlikušas vairāk kā divas nedēļas, pietukumu sarakstā pagaidām atrodamas tikai desmit ekipāžas. Tomēr divas no tām jau liek noprast, ka sacensībās piedalīsies arī vairāki vadošie Latvijas rallija braucēji.

Mārtiņš Svilis/Ivo Pūķis, kuri startēs ar "Mitsubishi Lancer EVO VIII" automobili, šobrīd ir Latvijas rallija čempionāta vadībā A+ klasē, savukārt Andis Neikšāns/Aivis Aizsilnieks uz starta izies ar jaudīgo aizmugures piedziņas "BMW M3", ar ko jau aizvadījuši dažas atraktīvas sacīkstes. Savukārt ar Neikšāna bijušo automobili "Mitsubishi Lancer EVO X" rallijsprintā debitēs divkārtējais Latvijas un Baltijas čempions kartingā Mārtiņš Lapiņš. Viņa stūrmanis būs Arvis Kluss.

Rallijsprintā paredzēti kopumā seši ātrumposmi. Četri notiks Krustpils novada ceļos, bet pārējie divi - Jēkabpils pilsētas centrā. Atgādinām, ka arī 2011. gadā rallija "Jēkabpils-Madona" ietvaros Jēkabpilī jau notika pilsētas ātrumposmi, bet pērn, kad notika rallijsprinta kandidātposms, šie ātrumposmi netika rīkoti.

"Viduslatvija 2013" būs Latvijas rallijsprinta čempionāta piektais posms.

Izmantotie resursi:
LRČ
facebook.com