Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Brāļi Alvis un Uldis Fjodorovi izcīna 2.vietu Lietuvas rallijsprinta Open klasē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brāļi Alvis un Uldis Fjodorovi izcīna 2.vietu Lietuvas rallijsprinta Open klasē
Foto: Alfonsas Rakauskas Photography

Lietuvā aizvadīts ziemas rallijsprints ''Aukštaitija'', kura uz starta izgāja 61 ekipāža, starp kurām bija arī trīs latviešu ekipāžas. 2.vietu Lietuvas rallijsprinta Open klasē un 3.vietu absolūti ieņēma brāļi Alvis un Uldis Fjodorovi

Pēc pirmā apļa jeb četriem ātrumposmiem ātrākais bija pieredzējušais igauņu sportists Egons Kaurs, kurš šajā rallijā startēja ar ''Hyundai i20 Proto'', ar kuru lietuvietis Martinas Samsonas izcīnīja otro vietu rallijā Alūksne.

No latviešu sportistiem ātrākie bija Ivars Vasaraudzis/Jānis Krastiņš (''Mitsubishi Lancer Evo X''), bet 22.vietu absolūti ieņēma brāļi Alvis un Uldis Fjodorovi (''Subaru Impreza'').

Pēc servisa parka sportistiem bija jāaizvada tie paši ātrumposmi tumsā. Finišā ātrākais bija Kaurs, kuram 30 sekundes zaudēja Giedrus Notkus (''Skoda Fabia R5''), bet nepilnas divas minūtes atpalika Rokas Steponavičus (''Škoda Fabia R5'').

''Winter Rally Aukštaitija'' 18.vietu absolūti un sesto klasē ieņēma Vasaraudža ekipāža. 2.vietu Lietuvas rallijsprinta Open klasē un 3.vietu absolūti ieņēma brāļi Alvis un Uldis Fjodorovi! 5.vietu Open klasē ieņēma Gatis Ābelītis/Indulis Sloka (''Subaru Impreza'').

Rezultāti: