Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rallija ''Cēsis'' ietvaros tiks aizvadīts Lietuvas rallijsprinta čempionāta posms

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Rallija ''Cēsis'' ietvaros tiks aizvadīts Lietuvas rallijsprinta čempionāta posms
Emīls Blūms/Didzis Eglītis. Foto: Raimonds Volonts

Otro gadu pēc kārtas viens Lietuvas rallijsprinta čempionāta posms notiks Latvijā – rallija ''Cēsis'' ietvaros, kas notiks 9.-10.augustā.

Publicēts Lietuvas rallija čempionāta 2024.gada kalendārs. Piekto gadu pēc kārtas Lietuvas rallija čempionātā nebūs ziemas ralliju. Pēdējo reizi Lietuvā ziemas rallijs tika aizvadīts 2019.gadā. 2020.gadā “Winter Rally” un Sarmas rallijs ziemai neatbilstošu dēļ tika atcelts. Kopš tā laika Lietuvas rallija čempionātā vairs netiek aizvadīti ziemas ralliji.

Sezona Lietuvā sāksies 17.-18.maijā ar ralliju ''Gravel fest Rally Lazdijai'', bet noslēgsies 26.-28.septembrī ar ralliju ''Samsonas Rally Utena''. Jāatzīmē, ka visi Lietuvas rallija čempionāta posmi notiks Lietuvā, lai arī iepriekš periodiski ir aizvadīti posmi arī Latvijā un Polijā.

Atgādināsim, ka šogad Lietuvas rallija čempionātā par LARČ3 klases čempioniem kļuva Emīls Blūms/Didzis Eglītis (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Tāpat publicēts Lietuvas rallijsprinta čempionāta kalendārs, kurā paredzēti seši posmi. Sezona sāksies 26.-27.janvārī ar ziemas ralliju Aukštaitija (Zarasai), bet noslēgsies 6.-7.septembrī ar ''Alburnus'' ralliju Elektrēnos.

Lietuvas rallija čempionāta 2024.gada kalendārs:

Lietuvas rallijsprinta čempionāta 2024.gada kalendārs: