Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Māris Neikšāns atgriežas rallijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Māris Neikšāns atgriežas rallijā
Neikšāna/Bērziņa ekipāža 2011. gadā
Foto: Timo Anis (ewrc.cz)

Latviešu autosportists Māris Neikšāns šogad plāno atgriezties rallijā un startēt divās Krievijā gaidāmās sacensībās.

Jau šodien un rīt Māris Neikšāns kopā ar savu stūrmani Ringoldu Bērziņu atkal sēdīsies pie N4 klases "Mitsubishi Lancer EVO X" stūres, lai piedalītos Krievijas kausa izcīņas pēdējā posmā Pleskavas rallijā. Šīs sacensības viņi plāno izmantot kā treniņu pēc vairāk kā gadu ilgušās pauzes.

Šī ekipāža ar "EVO X" pēdējo reizi kopā startēja 2012. gada rallijā "Sarma", kad ieguva trešo vietu. Savukārt šogad abi piedalījās "Rally Masters Show" sacensībās, kur ar "EVO IX" izcīnīja ceturto vietu absolūti un pirmo N4 klasē.

Neikšāns/Bērziņš šomēnes ieplānojuši dalību arī Krievijas rallija čempionāta pēdējā posmā Sanktpēterburgā, kas notiks 20. un 21. septembrī.

Māris Neikšāns visu šo laiku vada pats savu rallija komandu "Neiksans Rally Sport", gatavojot un izīrējot automobiļus ārvalstu ekipāžām, kā arī apmācot tās braukšanā. Savukārt nākamajā sezonā Neikšāna/Bērziņa ekipāžu, iespējams, varēs vērot sacensībās jau krietni biežāk, ja vien sportistiem pietiks laika, lai īstenotu mērķus, kas pagaidām netiek atklāti.

Izmantotie resursi:
almrally.ru
Sākums - Go4speed

  +1 [+] [-]

, 2013-09-06 08:51, pirms 11 gadiem
Varēja jau to pēdējo Krievijas posmu pret Latvijas ralli iemainīt

  +1 [+] [-]

, 2013-09-06 09:31, pirms 11 gadiem
Kāpēc viņiem kaut ko iemainīt, ja par braukšanu krievijā viņiem maksā, bet par braukšanu Latvijā jāmeklē vēl sponsori? Dzīvot taču visiem gribās.