Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs un Svilis startēs Vācijas rallija čempionāta posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Vorobjovs un Svilis startēs Vācijas rallija čempionāta posmā
Svilis Lauzicas rallijā 2012. gadā
Foto: Jiri Fryje (ewrc.cz)

2013. gada Latvijas rallija čempions A+ klasē Mārtiņš Svilis, kā arī viens no spēcīgākajiem latviešu N4 klases pilotiem Jānis Vorobjovs drīzumā piedalīsies Vācijas čempionāta noslēdzošajā posmā.

Lauzicas rallijs norisināsies 11. un 12. oktobrī un tas ir vienīgais grants posms visā Vācijas čempionāta kalendārā.

Uz šo brīdi oficiālajā dalībnieku sarakstā redzamas divas Latvijas ekipāžas - Mārtiņš Svilis/Ivo Pūķis ("Mitsubishi Lancer EVO VIII"), kā arī Jānis Vorobjovs/Artūrs Žeibe ("Mitsubishi Lancer EVO X"). "Vorobjovs Racing" komanda uz Vāciju dosies trīs ekipāžu sastāvā un vienā no tām startēs latviešu stūtmanis Ainārs Kalniņš, kurš brauks kopā ar krievu pilotu Juriju Osokinu. Trešajā "Vorobjovs Racing" ekipāžā Aleksejs Mersjanovs/Georgijs Troškins no Krievijas.

Tikmēr droši zināms, ka Lauzicas rallijā startēs arī 2013. gada Latvijas vicečempioni A+ klasē Aleksandrs Grīva/Jānis Veilands ("Mitsubishi Lancer EVO VII"), 2013. gada rallijsprinta čempioni Edijs Bergmanis/Kārlis Bergmanis ("Mitsubishi Lancer EVO") un 2013. gada rallijsprinta vicečempioni Gints Bremze/Toms Freibergs ("Mitsubishi Lancer EVO").

Trīs no šīm ekipāžām Lauzicas rallijā startēja jau pērn, kad Svilis absolūtajā ieskaitē tikai par 12 sekundēm piekāpās sacensību uzvarētājam Matiasam Kālem, kurš startēja ar spēcīgo "Skoda Fabia S2000" automobili un šogad bija redzams arī vienā no Latvijas čempionāta posmiem. Grīva toreiz finišēja devītais, bet Bremze - desmitais.

Izmantotie resursi:
Rallye-Renn-& Wassersport-Club Lausitz e.V.
S.B.C. Rallija Komanda

     [+] [-]

, 2013-10-03 14:33, pirms 11 gadiem
Par Sviļa uzvaru! Tas nav nekas neiespējams!