Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sniegs un dubļi izjauc blakusvāģu motokrosa PČ kvalifikāciju

Juris Grīns
Juris Grīns

Sniegs un dubļi izjauc blakusvāģu motokrosa PČ kvalifikāciju
Apstākļi Šveices GP norises vietā
Foto: rienwillems.nl

Slikto laikapstākļu dēļ atcelti šodien Šveicē plānotā kvalifikācijas sesija pasaules čempionāta pirmajam posmam motokrosā blakusvāģiem.

Šodien Frauenfeldas trasē Šveicē bija ieplānoti gan treniņbraucieni, gan kvalifikācija, tomēr apstākļi nav tam piemēroti. Sacensību norises vietā ir pamatīgio dubļi, turklāt uzsnidzis arī sniegs. Organizatori nolēma atcelt šodien paredzētās sesijas un pirmdienas rītā izskatīs situāciju vēlreiz, tādēļ atliek vien cerēt, ka vismaz abi finālbraucieni varēs norisināties kā plānots.

Pasaules čempionāta pirmajā posmā plānojuši piedalīties seši Latvijas pārstāvji, tostarp divas ekipāžas, kuras pilnībā pārstāvēs latvieši. Māris Rupeiks šogad atkal brauks kopā ar Haraldu Kurpnieku, bet pēc vienas sezonas daļējas izlaišanas atkal kopā startēs brāļi Jānis un Lauris Daideri. Beļģis Jans Hendrikss startēs kopā ar Elviju Mucenieku, kurš pērn bija Māra Rupeika partneris, bet igauņa Tanela Rēsnas kantētājs būs Ilvars Skūltāns.

Diemžēl šogad čempionātā neplāno piedalīties spēcīgā beļģa Jorisa Hendriksa ekipāža, kurā startēja Kaspars Liepiņš. Šveices GP starta sarakstā ir 54 ekipāžas, taču piedalīties sacīkstēs nevarēs pērnā gada vicečempioni Etjēns Bakss no Nīderlandes un Kaspars Stupelis, jo pirms dažām nedēļām abi piedzīvoja smagu kritienu un pilots, kuram pat tika veikta operācija, lai apturētu iekšējo asiņošanu, vēl atgūstas no traumām.

Izmantotie resursi:
 Sidecar Motocross Racing - WorldWide

     [+] [-]

, 2013-03-30 20:56, pirms 11 gadiem
nevaru sagaidit pirmo startu!

     [+] [-]

, 2013-03-31 09:01, pirms 11 gadiem
bračkas turas!