Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži uzvar Francijas čempionātā blakusvāģu motokrosā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brāļi Lielbārži uzvar Francijas čempionātā blakusvāģu motokrosā
Brāļi Daniels un Bruno Lielbārži uz augstākā pakāpiena

17. martā, Francijā, “Illats” trasē norisinājās Francijas čempionāta pirmais posms blakusvāģu elites motokrosā, kurā teicamu sniegumu parādīja un uzvaras laurus plūca jaunie un talantīgie latviešu blakusvāģu braucēji brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.

Brāļi aiz sevis atstāja pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā vadošos braucējus, francūžus brāļus Kilianu Prunjē/Evansu Prunjē, un angļu ekipāžu Danu Fodenu un Raienu Hamfriju. Otrajā braucienā brāļi Prunjē mūsu duetam zaudēja deviņas sekundes, bet trešās vietas ieguvēji vairāk nekā minūti.

Brāļi Daniels un Bruno Lielbārdis pastāstīja, ka ''pēc trešās treniņnometnes Itālijā, esam veiksmīgi aizvadījuši Francijas čempionātā pirmās sacensības “Illats” trasē. Pirmajā braucienā ieguvām otro vietu, bet otrajā braucienā pirmā vieta, kas dienas kopvērtējumā mums deva pirmo pozīciju.''

Runājot par trasi, sportisti to raksturo kā tehnisku un cietu. ''Šāda veida trases mums nepatīk, taču, gatavojoties Pasaules čempionāta sezonai, visa veida pieredze mums noder. Pirmās sezonas sacensības mūsu vērtējumā izdevušās labi. Esam apmierināti un turpināsim gatavošanos Pasaules čempionātam blakusvāģu motokrosā,” stāsta Francijas čempionāta uzvarētāji.

Brāļi Lielbārži ir devušies ceļā uz mājām. ''30. un 31. martā jeb Lieldienās aizvadīsim sacensības Nīderlandē, bet 1. aprīlī plānojam startēt sacensībās Francijā vai Vācijā. To vēl izdomāsim. Paldies visiem sponsoriem, atbalstītājiem un faniem! Uz tikšanos trasē!” saka Daniels un Bruno Lielbārdis.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv