Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Daniels un Bruno Lielbārži dosies uz treniņnometni Itālijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Daniels un Bruno Lielbārži dosies uz treniņnometni Itālijā
Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: Māris Stiprais

Talantīgie motosportisti brāļi Daniels un Bruno Lielbārži, kuri janvāra vidū saņēma “Trīs zvaigžņu balvu” kā gada sportisti tehniskajos sporta veidos, turpina aktīvi gatavoties 2024. gada motokrosa sezonai.

Bruno Lielbārdis pastāstīja, ka šobrīd aizvada aktīvu gatavošanos motokrosa sezonai.

''Piecas reizes nedēļā ir vieglatlētikas treniņi, vienreiz nedēļā apmeklēju trenažieru zāli. Pagājušajā nedēļā piedalījos Valmierā, kur notika Latvijas čempionāts daudzcīņā, tur ieguvu 3. vietu. Esmu ļoti apmierināts. Uzskatu, ka mana fiziskā sagatavotība ir pietiekami laba,” saka Bruno. ''Šajā sezona turpināsim braukt ar “Megas” motoru un ar WSP rāmi, tāpēc lielu izmaiņu tehnikā šogad nebūs, kā ar esam priecīgi, ka izveidojām sadarbību ar amortizatoru firmu “Reiger”. Šogad brauksim un pārstāvēsim motoklubu “Kert Varik”,” saka Daniels.

Brāļi, pirmdien, 5. februārī dosies ceļā uz Itāliju, kur notiks šī gada pirmā motokrosa nometne.

''Atkal mēģināsim sajust, kā ir braukt ar motociklu. Tad atgriezīsimies atpakaļ skolā un februāra beigās atkal brauksim uz otru motokrosa nometni. Šogad plānojam aizvadīt visus pasaules čempionāta posmus blakusvāģu motokrosā. Ceram startēt arī dažos Latvijas čempionāta posmos. Noteikti viens būs mūsu mājas trasē – Madonā, mūsu fanu un atbalstītāju priekšā. Starp pasaules čempionāta posmiem aizvadīsim arī dažas sacensības Francijas čempionātā. Varbūt arī Vācijā, bet to rādīs laiks, par to vēl lemsim. Šobrīd notiek aktīva gatavošanās. Joprojām meklējam sponsors un atbalstītājus, lai varam veiksmīgi aizvadīt visas iecerētās sacensības. Paldies visiem, kas mūs atbalsta! Mēs novērtējam to, tas palīdz mūsu ceļā uz augstākām virsotnēm,” saka Daniels un Bruno Lielbārži.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv