Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Mucenieka un Stupeļa ekipāžas uzvar pasaules čempionāta posma kvalifikācijā

Mucenieka un Stupeļa ekipāžas uzvar pasaules čempionāta posma kvalifikācijā
Kaspars Stupelis un Etjēns Bakss
Foto: Gints Ivuškāns/f64

Pasaules čempionāta motokrosā blakusvāģiem 14. posma kvalifikācijā šodien labākās bija Latvijas kantētāju pārstāvētās ekipāžās. Savās kvalifikācijas grupās labākie bija Elvijs Mucenieks un Kaspars Stupelis.

A grupā labākie bija kopvērtējuma līderi Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis, kuri apsteidza britus Stjuartu Braunu/Džošu Čemberlenu un mājiniekus šveiciešus Endiju Birgleru/Martinu Betšārtu. Tikai astotajā vietā šajā grupā palika kopvērtējuma trešās vietas īpašnieks Jans Hendrikss un Bens van den Bogārts.

Kvalifikācijas B grupā Elvijs Mucenieks kopā ar savu jauno komandas biedru Valentēnu Žiro apsteidza nīderlandiešus Danielu Vilemsenu/Robiju Baksu un Koenu Hērmansu/Keniju van Gālenu.

Igauņa Kerta Varika un Haralda Kurpnieka duets šajā posmā nestartē. 14. etapa finālbraucieni notiks rīt. Pēc Šveices posms čempionātā notiks vēl divi etapi – pēdējais no tiem 20. septembrī Vācijā.

Izmantotie resursi:
Sidecar Motocross Racing - WorldWide