Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pirms PČ posma Stelpē notiks "Sidecar Kings" Baltijas kauss retro motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pirms PČ posma Stelpē notiks "Sidecar Kings" Baltijas kauss retro motokrosā
Pasaules čempionāta sacīkstes Stelpē
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Sporta un Atpūtas Parkā "Pīlādžu mototrase", Stelpē šī gada motokrosa sacensību sezona sāksies jau 12. jūnijā, kad norisināsies "Sidecar Kings" Baltijas kauss retro motokrosā, kurā piedalīsies sportisti no Latvijas, Baltijas un Austrumeiropas.

"Sidecar Kings" Baltijas kauss retro motokrosā norisināsies 16 klasēs: b/v Pro, b/v ar gaisa dzesēšanu, b/v Vēsture, b/v Seniori, b/v Veterāni, b/v Dāmas, b/v Juniori, Kvadri Open, Kvadri 35+, Kvadri100, Kvadri200, MX Seniori, MX Veterāni, MX Retro, MX Open, MX Dāmas.

Pirmo reizi trases pastāvēšanas vēsturē sacensībās būs vērojama Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) kausa izcīņa "Zelta Mopēdā", kā arī Vecumnieku novada kausa izcīņa zālespļāvējiem.

Sacensībās tiek aicināts piedalīties ikviens sportists vai sportiste! Ja arī tomēr nav pieejams motocikls, bet ir vēlme mēroties spēkiem trasē, iespējams piedalīties zālespļāvēju sacensībās un pierādīt, uz ko tieši Jūsu zālespļāvējs ir spējīgs.

Sacensību nolikumi un dienaskārtība: Sacensību Nolikumi - Pīlādžu mototrase

Organizatori aicina uz sacensībām ikvienu fanu, līdzjutēju vai skatītāju, jo tieši šajās sacensībās 12. jūnijā būs iespēja laimēt trīs ielūgumus uz Latvijas "Grand Prix" pasaules čempionāta blakusvāģiem un Eiropas čempionāta kvadricikliem posmu, kas notiks 30. un 31. jūlijā.

Ja arī neesi no lielākajiem motokrosa faniem, brauc un izbaudi motokrosa gaisotni, atpūties ar ģimeni pie ezera, parkā vai meža kafejnīcā!

Šajā sezonā Pīlādžu mototrasē jūlijā gaidāmas vēl divas motokrosa sacensības, tostarp, Latvijā vienīgais šī gada pasaules čempionāta posms blakusvāģiem. Paralēli notiks arī BMA Austrumeiropas čempionāts blakusvāģiem ar gaisa dzesēšanu, b/v Veterāniem, b/v Senioriem, kā arī 9. un 10.jūlijā - Eiropas čempionāta Austrumeiropas zonas sacensības EMX65 un EMX85 klasēs, kur paralēli startēs BMA Austrumeiropas čempionāts MX50, MX Dāmas, MX Seniori, MX Veterāni klasēs, kā arī Vecumnieku novada Kauss MX2 un MX Open klasēs.

Izmantotie resursi:
Sporta un Atpūtas parks Pīlādžu Mototrase