Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Mucenieks ceturto vietu blakusvāģu pasaules čempionātā atzīst par zaudējumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Mucenieks ceturto vietu blakusvāģu pasaules čempionātā atzīst par zaudējumu
Hendrikss/Mucenieks
Foto: Julien Fouche

Elvijs Mucenieks 2014. gada sezonā ir izcīnījis Beļģijas čempiona titulu, palīdzējis Beļģijas izlasei uzvarēt Nāciju kausā un pasaules čempionātā izcīnījis ceturto vietu. Šis rezultāts viņaprāt ir zaudējums, bet pie tā Mucenieks netaisās apstāties un noteikti cīnīsies par augstākām virsotnēm arī 2015. gadā.

Elvijs Mucenieks par sezonu kopumā: "Lai arī šajā sezonā ir bijuši ļoti labi sasniegumi un skaistas uzvaras, tomēr 4. vieta pasaules čempionāta kopvērtējumā nedaudz grauž. Tas, ka 4. vieta ir zaudējums, saprot katrs, jo līdz 3. vietai pietrūka tikai 2 punkti. Bet 4. vieta ir stimuls nākamajai sezonai – darīt vairāk un uzlabot savus rezultātus.

Šī sezona ritēja veiksmīgi un bez traumām. Liels paldies jāsaka fiziskās sagatavotības trenerim Kasparam Stupelim.

Šogad, kad esam finišējuši abus braucienus, sliktākā vieta ir bijusi 4. vieta kopvērtējumā. Lai arī sezonas pēdējās sacensības nevajadzēja ieskaitīt, šis rūgtums ir jāpārvar un jānoskaņojas jaunajai sezonai un jāaizmirst šī sezonas neveiksmes.

Neskatoties uz šiem nelielajiem rūgtumiem, sezona kopumā bija veiksmīga. Izdevās kļūt par Beļģijas čempionu un iegūt 1.vietu Nāciju motokrosā blakusvāģiem. Man kā jaunam sportistam šajā sporta veidā, tā bija ļoti liela pieredze un sagādāja neaprakstāmu prieku. Esmu jauns sportists šajā sporta veidā un citiem paiet vairāki gadi, lai sasniegtu tādus rezultātus. Esmu priecīgs, ka esmu spējis sasniegt tādus rezultātus, bet pie tā netaisos apstāties.

Par nākotnes plāniem vēl ir grūti teikt, bet no šī sporta veida noteikti tik drīz nepazudīšu."

Elvijs Mucenieks 2014. gada motokrosa sezonā startēja vienā ekipāža ar beļģu pilotu Janu Hendriksu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99

     [+] [-]

, 2014-11-19 21:49, pirms 9 gadiem
Nevaru sagidīt GP Stelpe