Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Muceniekam un Liepiņam uzvarētāju pjedestāla pakāpiens Nāciju kausā blakusvāģiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Muceniekam un Liepiņam uzvarētāju pjedestāla pakāpiens Nāciju kausā blakusvāģiem
Hendrikss/Mucenieks

Aizritējušajā nedēļas nogalē Nīderlandē norisinājās Eiropas Nāciju čempionāts blakusvāģiem un kvadracikliem. Lai gan Latvijas izlase dalību sacīkstēs neņēma, trīs mūsu valsts kantētāji tomēr piedalījās sacensībās, pārstāvot Beļģijas un Holandes izlases un ieņemot godalgotas vietas, tostarp Nāciju čempionu titulu.

Vienu no augstākajiem motokrosa tituliem - Nāciju kausu - šogad izcīnīja Beļģijas izlase, kuru pārstāvēja arī mūsu prasmīgais kantētājs Elvijs Mucenieks, braucot kopā ar pilotu Janu Hendriksu. Jāpiebilst, ka vēl nesen Mucenieka ekipāža kļuva arī par šī gada Beļģijas čempioniem.

Taču uz goda pjedestāla pirmā pakāpiena stājās vēl viens Latvijas sportists – Kaspars Liepiņš – sacīkstēs startējot līdzās beļģu pilotam Džeisonam Van Daele.

Otrā vieta Nāciju kausā Holandes izlasei un līdz ar to arī mums nu jau tik labi zināmajai Etjēna Baksa un Kaspara Stupeļa ekipāžai, kura šogad godam cīnījās pasaules čempionātā, izcīnot vicečempionu titulu.

Jāpiezīmē, ka sacīkstēs piedalījās arī ceturtais lativiešu kantētājs Normunds Bērziņš, pārstāvot Igaunijas izlasi, taču mūsu kaimiņiem diemžēl ne tik veiksmīga nedēļas nogale, kopvērtējumā ieņemot 12.vietu.

Tātad, uz goda pjedestāla šajās vērienīgajās sacīkstēs kāpuši trīs latvieši, parādot, ka blakusvāģu klasē Latvijai pieder izcili sportisti. Sveicam Elviju Mucenieku, Kasparu Liepiņu un Kasparu Stupeli ar panākumiem un lielisko sniegumu!

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF

     [+] [-]

, 2014-10-16 15:47, pirms 10 gadiem
Gribētu dzirdēt LaMSF oficiālu viedokli,par Latvijas komandas nepiedalīšanos!

     [+] [-]

, 2014-10-16 16:03, pirms 10 gadiem
Jā, Lietuvieši un Igauņi bija !

     [+] [-]

, 2014-10-16 21:09, pirms 10 gadiem
Normunds Bērziņš? Nu ne jau tas, kas sen senos laikos, Kristeram Serģim kantēja?