Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

PČ posma kvalifikācijā Francijā Stupeļa un Mucenieka ekipāžas otrajā vietā

Juris Grīns
Juris Grīns

PČ posma kvalifikācijā Francijā Stupeļa un Mucenieka ekipāžas otrajā vietā
Bakss/Stupelis
Foto: facebook.com/mxsmx.photo

Pasaules čempionāta otrā posma kvalifikācijā blakusvāģiem, kas šodien norisinājās Francijā, Kaspars Stupelis un Elvijs Mucenieks guvuši otrās vietas, katrs startējot savā grupā. Uz starta svētdien izies arī kantētāja Haralda Kurpnieka ekipāža.

Etjēns Bakss/Kaspars Stupelis startēja A grupā un finišā piekāpās tikai pasaules čempioniem Benam Andrijensenam/Benam van den Bogārtam.

Tāpat A grupā startēja vēl divas latviešu pārstāvētas ekipāžas. Tanels Rēsna/Ilvars Skūltāns ierindojās 17. vietā, bet Kerts Variks/Haralds Kurpnieks ieņēma priekšpēdējo, 18. vietu. Viņiem cīņa bija jāturpina pēdējās cerības braucienā.

Tikmēr B grupā pie otrās vietas tika Jana Hendriksa/Elvija Mucenieka ekipāža, kas piekāpās tikai Valentīnam Žirū/Nikolā Musē.

Jāatgādina, ka Adrijensena ekipāža uzvarēja pirmajā pasaules čempionāta posmā Šveicē, kas notika pirms nedēļas, bet Žirū ierindojās otrajā vietā. Stupelim un Muceniekam bija vienāds punktu skaits, bet divu braucienu summā - trešā un ceturtā vieta.

Pēdējās cerības kvalifikācijā Kastelnē de Luī trasē šodien labi nostartēja Variks/Kurpnieks, izcīnot trešo vietu un garantējot iespēju piedalīties svētdien notiekošajos finālbraucienos. Savukārt Rēsna/Skūltāns ieņēma astoto vietu, paliekot kā otrie rezervisti. Arī viņiem ir cerība piedalīties svētdienas sacensībās, vismaz otrajā braucienā, ja kāda no ekipāžām kaut kādu iemeslu dēļ nevarēs startēt.

Izmantotie resursi:
sidecarcross.com