Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupelis: "Lai sasniegtu rezultātus, uz svītras liksim veselību un dzīvību"

Juris Grīns
Juris Grīns

Stupelis: "Lai sasniegtu rezultātus, uz svītras liksim veselību un dzīvību"
Kaspars Stupelis
Foto: Motoklubs "X-kross"

Motokrosa komandas "X-kross" sastāvā ir sportists, kurš varētu būt piemērs visiem - sportists, kurš visu mūžu ir darījis visu, lai tiektos arvien augstāk, sportists, kurš ir sasniedzis daudz - neapstājoties, strādājot, strādājot un vēlreiz strādājot. Kaspars Stupelis šogad no sevis sola atdot visu, lai sasniegtu augstus rezultātus.

2016. gada sezona, kas iesākās tik daudzsološi, blakusvāģu motokrosa kantētājam traumas dēļ necerēti ātri noslēdzās. Neskatoties uz to, Kaspars ne mirkli nav pārstājis gatavoties jaunajai, 2017. gada sezonai, kurā viņš turpinās dalību pasaules čempionātā, jau kā pilota Jāņa Daidera līdzbraucējs.

Šobrīd kopā ar savu komandas biedru Stupelis gatavojas, lai jau pirmajās sacensību dienās ekipāža būtu izdarījusi maksimālo, kas nepieciešams, lai būtu citiem priekšā.

Kaspars Stupelis atzīst, ka katram braucējam ir jāapzinās, cik daudz klubs viņā iegulda un jādara viss iespējamais, piebilstot, ka šobrīd, gatavojoties jaunajai sezonai, aktīvi trenējas: "Mēs ar Jāni liksim savu veselību un dzīvību uz svītras, lai sasniegtu augstus rezultātus."

Viņš netaupa arī skarbus vārdus saviem kluba biedriem, sakot: "Ir svarīgi, lai sportisti, kas šogad startēs zem motokluba "X-kross" karoga, spētu attaisnot uz sevi liktās cerības un tiektos sasniegt augstākos rezultātus, kas nozīmē - regulārus treniņus, fizisko sagatavotību un attieksmi. Uzkāpšana uz moča, lai brīvdienās pabraukātos, nebūs īstā motivācija, lai sasniegtu augstus rezultātus un ierindotu klubu starp labākajiem."

Šobrīd Kaspars Stupelis ar Jāni Daideru ir veikuši fiziskās sagatavotības testus Latvijas Olimpiskajā vienībā - pēc kārtīgas mīšanās uz velo, ko darīja Kaspars, un skriešanas uz celiņa Jāņa izpildījumā, stingrais treniņu grafiks ir devis iepriecinošus rezultātus un šobrīd abi sportisti ir lieliskā fiziskā formā.

Informāciju sagatavoja:
Motoklubs "X-kross"

  +1 [+] [-]

, 2017-01-06 08:28, pirms 7 gadiem
Kaspar nenodzen Janku,lai sezona veiksmīga,ticu Jums top 3 sanāks pasaulē

     [+] [-]

, 2017-01-06 14:29, pirms 7 gadiem
Pie mums daudzi vēl dara kā Sovjetos kad ar Iž laida, līdz Martam kož, ēd, kopojas, pa divām sutkām sagatavo moci, pirms starta uzkož doktor desu un uz priekšu....:-) :-)
Laiki mainījušies!