Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Botass izcīna uzvaru Austrijas GP kvalifikācijā

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Botass izcīna uzvaru Austrijas GP kvalifikācijā
Valteri Botass
Foto: AFP/Scanpix

Pirmās formulas sezonas 9. posma kvalifikācijā ātrāko apļa laiku uzrādīt spēja "Mercedes" pilots Valteri Botass, nodrošinot pirmo starta vietu rītdienas sacīkstei. Botasa komandas biedrs Luiss Hamiltons tikmēr ieguva otro vietu, bet "Ferrari" pārstāvis Sebastians Fetels palika trešais.

Pirmajā kvalifikācijas kārtā ātrāko laiku uzrādīja Hamiltons, bet nākamajā kārtā neiekļuva Stofels Vandūrns, Serhio Peress, Sergejs Sirotkins, Brendons Hārtlijs un Markuss Ēriksons. Pārsteidzoši pirmo kārtu pārvarēja daudz kritizētais "Williams" komandas braucējs Lenss Strolls.

Otrajā kārtā jau ātrākais spēja būt Vācijas pārstāvis Fetels, kamēr ārpus iekļūšanas izšķirošajā kārtā palika Estebans Okons, Pjērs Gazlī, Šarls Leklerkls, kurš arī saņems piecu starta vietu sodu par ātrumkārbas nomaiņu, kā arī Fernando Alonso un Lenss Strolls.

Pēdējo 12 minūšu laikā Botass uzrādīja ātrāko laiku. Pēdējās sekundēs to labot centās abi "Ferrari" piloti, tomēr Fetels, neraugoties uz labāko laiku trases vidējā sektorā palika vien 3. vietā. Arī Hamiltons pēdējā mēģinājumā bija ļoti ātrs, Botasam zaudējot vien 0,019 sekundes un ierindojoties 2. vietā. Ceturtā vieta Fetela komandas biedram Kimi Raikonenam.

Atrisinājis problēmas ar dzinēju trešajā treniņbraucienā, Makss Verstapens izcīnīja piekto vietu, bet ar sesto labāko rezultātu pārsteidza "Haas" pilots Romēns Grožāns, kurš ir tikai viens no diviem braucējiem, kuri šogad vēl nav tikuši pie punktiem sacīkstēs.

Austrijas GP sacīkste rīt sāksies plkst. 16.10 pēc Latvijas laika.

  +7 [+] [-]

, 2018-06-30 18:01, pirms 6 gadiem
Klausās jūs sporta centra ampļi, pilnu rezultātu tabulu ielikt ir grūti? Vai tikai uzskribelēt mākat

  +4 [+] [-]

, 2018-06-30 18:13, pirms 6 gadiem
krisis rakstīja: Klausās jūs sporta centra ampļi, pilnu rezultātu tabulu ielikt ir grūti? Vai tikai uzskribelēt mākat
Es pilnīgi piekrītu tev. Besī ārā kad nevar normālu rakstu uzbliest
Slēpts komentārs: GUGA W

     [+] [-]

, 2018-06-30 19:58, pirms 6 gadiem
GUGA W rakstīja: ieej F-1 lapa un skaties , kaa ssitie ''dirseeji'' ir piegriezussies , katra rakstaa vajag nolikt ''kluci''
tev vajag tu ej. Ja nemāki rakstīt rakstu, neraksti. Dod citam

     [+] [-]

, 2018-06-30 20:01, pirms 6 gadiem
GUGA W rakstīja: ieej F-1 lapa un skaties , kaa ssitie ''dirseeji'' ir piegriezussies , katra rakstaa vajag nolikt ''kluci''
Tad kam tāds spotacentrs vispār ir vajadzīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-30 21:04, pirms 6 gadiem
knaible rakstīja: Tad kam tāds spotacentrs vispār ir vajadzīgs.
Lai iekasētu naudu no reklāmdevējiem!

  +2 [+] [-]

, 2018-06-30 21:18, pirms 6 gadiem
Vai tiešām autors nevar ielikt tabulu ar vietu izkārtojumu? Savādāk tak grūti saprast jālasa tas murgainais teksts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja