Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Deniss: "Neredzu iemeslu, kāpēc Alonso nevarētu startēt jau Austrālijā"

Deniss: "Neredzu iemeslu, kāpēc Alonso nevarētu startēt jau Austrālijā"
Fernando Alonso
Foto: AP/Scanpix

"McLaren" pilots Fernando Alonso, visticamāk, piedalīsies F1 2015. gada sezonas atklāšanas posmā Austrālijā, ziņo komandas vadītājs Rons Deniss.

"McLaren" pilots Fernando Alonso pagājušajā nedēļā Barselonā testa braucienu laikā piedzīvoja avāriju un nonāca slimnīcā, kur tika konstatēts smadzeņu satricinājums. Divkārtējais pasaules čempions vakar devās mājās un nepiedalīsies pirmssezonas noslēguma testos, taču Alonso varētu būt ierindā uz jaunās sezonas pirmajām sacīkstēm Austrālijā

"Neesmu ārsts, taču neredzu iemeslu, kāpēc Alonso nevarētu stāties uz starta," medijiem atklāja "McLaren" vadītājs Rons Deniss. "FIA ir noteikusi virkni pārbaužu, taču es neredzu iemeslu, kāpēc Alonso nevarētu tās izturēt, lai gan ne man par to spriest," Deniss komentēja Alonso izredzes startēt jau 15. martā Austrālijā.

"Viss, ko viņš vēlas, ir doties trasē. Fiziskā ziņā viss ir kārtībā. Nav smadzeņu satricinājuma vai kaut kā tamlīdzīga. Vienu brīdi viņam bija raksturīgie simptomi, taču tas nebija nekas tāds, kas būtu izteikti pamanāms veselības pārbaužu laikā," piebilda Deniss.

Joprojām nav zināmi apstākļi, kādos notika spāņa avārija. "McLaren" noliedz baumas par tehniskajām problēmām mašīnas elektroierīcēs un Alonso pēkšņajām veselības kaitēm treniņu laikā, taču komanda arī nenāk klajā ar savu versiju par notikušo. Deniss noliedza, ka "McLaren" slēpj notikušā faktus, norādot, ka ir nepieciešama papildus izmeklēšana.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage