Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Piecus mēnešus pēc negadījuma Bjanki joprojām atrodas komā

Juris Grīns
Juris Grīns

Piecus mēnešus pēc negadījuma Bjanki joprojām atrodas komā
Žils Bjanki
Foto: PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Žila Bjanki tēvs Filipe apgalvo, ka šobrīd aizvien nav saņemti nekādi jaunumi attiecībā uz autosportista veselības stāvokļa izmaiņām un aizvien iespējams pats ļaunākais scenārijs.

Šobrīd ir pagājuši jau vairāk nekā pieci mēneši pēc liktenīgās avārijas 5. oktobra Japānas "Grand Prix" laikā, kad Bjanki vadītā "Marussia" formula ietriecās traktorā, pilotam gūstot smagu galvas traumu.

Filipe Bjanki, braucēja tēvs, presei stāsta, ka sportists aizvien atrodas bezsamaņā un viņa veselības stāvoklis nav īpaši uzlabojies.

"Žils aizvien atrodas komā," itāļu laikrakstam "Gazzetta dello Sport" stāsta sportista tēvs. "Kamēr vien viņš nav pamodies, mums neatliek nekas cits kā vien gaidīt. Kamēr viņš atrodas tādā stāvoklī kā pašlaik, ārsti neko nevar pateikt. Viņi nevar apgalvot, viņš pamodīsies vai nē. Bet es domāju, ka viņš tomēr pamodīsies, jo nevar tā būt, ka visu šo laiku ir cīnījies par neko."

Filipe Bjanki atzīst, ka pašreizējā situācija ir ārkārtīgi smaga, jo ilgstoši nav zināms, kas ar dēlu notiks tālāk. Ļoti iespējams, viņam izdosies izdzīvot un pat atsākt normālu dzīvo, kas gan varētu prasīt ilgu laiku, tajā pašā laikā iespējams pats ļaunākais scenārijs. Bjanki dzīvība joprojām ir apdraudēta.

"Tas prasa pacietību, lielu pacietību," neslēpj Filipe Bjanki. "Ir ārkārtīgi grūti apzināties, ka jebkurā brīdī no slimnīcas var pienākt zvans ar šaumīgiem jaunumiem. Mums jābūt stipriem kā Žils. Viņa dēļ."

Izmantotie resursi:
motorsport.com

  +3 [+] [-]

, 2015-03-12 09:51, pirms 9 gadiem
Turies Bianki!
#ForzaJules

  +1 [+] [-]

, 2015-03-12 12:35, pirms 9 gadiem
Skarbi.