Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso slimnīcā pavadījis jau trešo nakti

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso slimnīcā pavadījis jau trešo nakti
Fernando Alonso slimnīcas palātā
Foto: twitter.com/alo_oficial

Pēc svētdien testu braucienu laikā piedzīvotās avārijas, divkārtējais F1 pasaules čempions Fernando Alonso jau trešo nakti pavadījis slimnīcā.

Lai gan sākotnējā informācija liecināja, ka "McLaren" komandas pilots negadījumā tikpat kā nav cietis, ja neskaita vieglu smadzeņu satricinājumu, ārsti tomēr nesteidz pārtraukt sportista uzraudzīšanu.

Alonso menedžeris Luiss Garsija Abads izteicies, ka pilots paliks slimnīcā tik ilgi, cik vien tas būs nepieciešams.

"Viņš te būs tik ilgi, kamēr būsim pilnīgi droši, ka viss ir labi un viņš varēs atgriezties normālā dzīvē," stāsta Abads. "Trieciens bija visai smags. Ir jāpārliecinās, ka viss tiešām ir kārtībā, tāpēc nevaru šobrīd pateikt, vai viņam te būs jāpaliek vēl viena, divas vai trīs dienas."

Lai gan Alonso līdzjutēji šobrīd nedaudz satraucas, ir skaidrs, ka sportistam viss būs kārtībā un jauno sezonu viņš visticamāk varēs uzsākt bez jebkādām problēmām. Toties Alonso dalība pēdējos pirmssezonas testos, kas sāksies jau ceturtdien, ir apdraudēta. "McLaren" vadība jau izplatījusi paziņojumu, ka dos visu nepieciešamo laiku, lai sportists atpūstos, tādēļ vēl nav pieņemts lēmums par viņa piedalīšanos testos.

Svētdien notikusī avārija, lai gan dažos avotos tiek saukta par smagu, nenotika ļoti lielā ātrumā. Auto cieta tikai daļēji, tomēr būtisks bijis trieciena spēks, ko izjuta Alonso.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...