Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens pagarina līgumu ar "Red Bull" līdz 2020. gadam

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens pagarina līgumu ar "Red Bull" līdz 2020. gadam
Makss Verstapens
Foto: AFP/Scanpix

Holandietis Makss Verstapens ir pagarinājis līgumu ar savu pašreizējo komandu "Red Bull Racing", kuras sastāvā turpinās startēt vēl vismaz nākamās trīs F1 sezonas.

Šobrīt Verstapenam ir spēkā esošs līgums līdz 2019. gadam, līdz ar to kontrakts pagarināts par vienu gadu.

"Ar savu rīcību "Red Bull" vienmēr izrādījusi man uzticību un paļāvusies uz mani," atzīst Verstapens. "16 gadu vecumā viņi mani iekļāva savā jauno pilotu programmā, bet jau 17 gadu vecumā ļāva debitēt Formulā 1. Pēc tam tiku pie iespējas startēt "Red Bull Racing" komandā, kas bija sapņa piepildījums."

Atgādinām, ka Verstapens F1 pasaules čempionātā debitēja 2015. gadā "Toro Rosso" sastāvā, pirms tam izcīnījis trešo vietu Eiropas F3 seriālā. 2016. gada pirmajā pusē holandietis tika paaugstināts uz "Red Bull" komandu, jau pirmajās sacīkstēs izcīnot uzvaru un kļūstot par visu laiku jaunāko uzvarētāju čempionāta vēsturē. Šogad viņš guvis vēl vienu uzvaru.

Tikmēr tiek ziņots, ka "Red Bull" komanda pirms šīs nedēļas F1 posma ASV sestdien nolēmusi veikt Verstapena formulas dzinēja un vēl kādas komponentes maiņu, kas nozīmē, ka sacensībās viņam pienāksies vismaz 15 starta vietu sods.

Izmantotie resursi:
Autosport