Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Botass: "Šis var kļūt par manu gadu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Botass: "Šis var kļūt par manu gadu"
Lūiss Hamiltons un Valteri Botass
Foto: AP/Scanpix

"Mercedes" pilots Valteri Botass ir pārliecināts, ka viņa rīcībā ir spējas 2018. gada sezonas izskaņā kļūt par F1 pasaules čempionu. Pēc visnotaļ viduvēja pērnā gada, šogad viņš komandā aizvadīs jau otro sezonu.

2017. gadā Botass triumfēja trīs posmos, arī sezonas finālā Abū Dabī. Būdams Lūisu Hamiltonu uzveikušā Niko Rosberga vietas ieņēmējs, soms uzskata, ka var atkārto sava priekšgājēja panākumu.

"Uzskatu, ka man ir visi instrumenti, lai to izdarītu," stāsta Botass. "F1 čempionātā esmu aizvadījis piecas sezonas, un šis būs mans otrais gads šajā komandā, turklāt jau esmu uzvarējis vairākās sacīkstēs. Līdz ar to es zinu, ka varu to izdarīt."

Pirms 12 mēnešiem Botass tikai sāka iejusties "Mercedes" sastāvā un atzina, ka bijis pārsteigts par augstajām prasībām.

"Šogad es jau varēšu daudz vairāk koncentrēties tieši uz savu sniegumum," viņš skaidro. "Vairs nav daudz lietu pie kā jāpierod, līdz ar to šogad sākums ir noritējis daudz gludāk. Tomēr tagad vairs neesmu šeit debitants, tādēļ arī komanda no manis sagaida vairāk. Tāpat arī es pats."

Botass arī atzīst, ka jūtas komfortabli pie "W09" modeļa formulas stūres: "Vai šī mašīna piestāv manam braukšanas stilam? Tas atkarīgs no manis, kā spēšu to pielāgot, bet sākums ir labs. Pavisam noteikti jūtu, ka šī mašīna ir labāka. Ņemot vērā sajūtu par tās balansējumu un tās uzvedību trasē, domāju, ir izdevies veikt uzlabojumus."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2018-03-17 00:14, pirms 6 gadiem
nu jau ja tiešām uz to vilks tad pafanošu par somu, reizē ar ferrari un haas