Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Van der Garde iesūdzējis tiesā "Sauber" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Van der Garde iesūdzējis tiesā "Sauber" komandu
Gido van der Garde
Foto: Sauber

Ir apstiprinājusies iespriekš izskanējusī informācija, ka holandiešu autosportists Gido van der Garde par vienošanās lauzšanu iesūdzējis tiesā F1 komandu "Sauber".

2014. gadā Van der Garde bija "Sauber" vienības oficiālais testpilots un jau bija panācis vienošanos par startēšanu komandas sastāvā 2015. gada F1 sezonā, lai gan publiski tas toreiz oficiāli netika izziņots. Neskatoties uz šo vienošanos, "Sauber" vēlāk izlēma uzņemt sastāvā Markusu Ēriksonu un Felipi Nasru, bet par rezervistu nolīgt Rafaeli Marčjelo.

Van der Garde ar tiesas palīdzību cer iegūt iespēju 2015. gada F1 sezonā pārstāvēt "Sauber" komandu. Holandietis tiesai lūdz neļaut "Sauber" komandai veikt jebkādas darbības, kuru sekas būtu viņa nestartēšana komandas pamatsastāvā gaidāmajā sezonā.

"2014. gada novembra sākumā "Sauber" izpilddirektore Moniša Kaltenborna informēja Gido Van der Gardi, ka pamatsastāva vietas "Sauber" komandā nodotas citiem pilotiem un Van der Gardem nebūs vieta komandā 2015. gadā," Austrālijas prese citē oficiālos dokumentus, kas iesniegti tiesai.

Tiek ziņots, ka pirmdien, tikai četras dienas pirms Austrālijas "Grand Prix" oficiālo treniņbraucienu sākšanās, tiesā notiks noklausīšanās. Līdz ar to teorētiski vēl ir iespējama "Sauber" sastāva maiņa pirms 2015. gada pirmā F1 posma.

Izmantotie resursi:
motorsport.com

     [+] [-]

, 2015-03-05 11:52, pirms 9 gadiem
Visai interesanti
Ja tiesa apmierina GVG prasību, tad kuru no pilotiem Sauber metīs prom?

     [+] [-]

, 2015-03-05 12:02, pirms 9 gadiem
a vinjam bij jau oficiaals liigums uz rokas jeb tikai kautkaada mistiska mutiskaa vienoshanaas?

     [+] [-]

, 2015-03-05 12:09, pirms 9 gadiem
Es nezinu vai labakais butu iztiesaties un startet komanda, kura uz vinu skatisies stipri negativi, drizak kadu naudas kompensanciju gribes izspiest. No Sauber puses smuki jau nebija, sasolija, bet ne, atrada lielaku naudas maku Markusu Eriksonu, tacu tur jaskatas kada ta vienosanas bija, ja ligums ar parakstiem vai tik tada vienosanas.

     [+] [-]

, 2015-03-05 12:10, pirms 9 gadiem
Zombijs rakstīja: Es nezinu vai labakais butu iztiesaties un startet konamda, kura uz vinu skatisies stipri negativi, drizak kadu naudas kompensanciju gribes izspiest. No Sauber puses smuki jau nebija, sasolija, bet ne, atrada lielaku naudas maku Markusu Eriksonu, tacu tur jaskatas kada ta vienosanas bija, ja ligums ar parakstiem vai tik tada vienosanas.
bet no teksta jau ar nevar saprast - bij liigums jeb tikai mutiska vienoshanaas - muusu zurnaljugas jau da galam nemaak neko uzzinaat laikam

     [+] [-]

, 2015-03-05 12:20, pirms 9 gadiem
Sauber jau itka bija vienosanas ari ar Sutilu, bet ta bija mutiska vai ari ligums 1+1 kurs var but pagarinats ka ari var nebut un uz sezonas beigam bija jau zinams, ka del finansem vins sogad noteikti nestartes, jo vajag naudigaku pilotu.